Kaip pripažįsta atlikėja, jai sunku atsispirti bet kam, kas turi bent lašą adrenalino, rašoma pranešime spaudai.

Antroje šio sezono laidoje bėglių komandą sudarė muzikinis duetas - iš kalėjimo bėgančiai Beatrich kompaniją palaikė jos kolegė būgnininkė Gertrūda. Tai pirmas kartas, kai bėglių duetą sudarė vien tik merginos ir tuo pačiu pirmas, kai veiksmas vyko tik mieste.

„Labai seniai norėjau dalyvauti tokiame realybes šou. Visada sakau „taip“, tam, kas turi bent lašą adrenalino, o išbandžius kalėjimo bėglės duoną, to adrenalino gavau pakankamai daug. Be to, ir gaudytojai puikiai darbavosi bandydami mus pagauti. Ypatingai džiaugiuosi Vilniaus gyventojų gerumu ir noru padėti. Nepaisant to, kad per tas keturias valandas nuolatinio bėgimo oro sąlygos pasikeitė dešimtis kartų ir buvo taip šalta, kad vienu momentu nebežinojome ar beturime visus kojų pirštus, tokiai patirčiai duodu solidų dešimtuką“, – sako dainininkė.

Vilniuje vykusių gaudynių oro sąlygos tapo nemenku iššūkiu – nuo filmavimo pradžios nei sekundei nebuvo nustoję snigti. Labiausiai adrenaliną kėlė ir intrigą didino tai, kad bėgliai su medžiotojais nuolatos prasilenkinėjo, tačiau nevisada vieni kitus pastebėdavo.

Merginų bėglių duetą gaudė nemažai patirties tame jau sukaupę alternatyvaus roko grupės „Jautì“ nariai – Džiugas Širvys, Nojus Zvicevičius, Pilypas Gruzdys, Matas Petrulis. Jie taip pat turėjo priimti vis kitokius sprendimus ir gerokai pasukti galvą, ką gali padaryti, kai laiko ramiai mąstyti tiesiog nėra.

Ar žmonės, kurių pagalbos Vilniuje prašė Beatrich bei jos kolegė Gertrūda šį kartą buvo linkę lengvai padėti? Visa tai žiūrovai galės išvysti „Telia Play“ platformoje jau ketvirtadienį, kovo 23 dieną.

„Medžioklės sezonas“ – tai realybės šou, kurio metu žinomi Lietuvos žmonės, stengiasi pabėgti iš menamo kalėjimo ir išlikti laisvėje bent keturias valandas. Bėgliai neturi nei pinigų, nei savo telefonų, o bėgdami gali pasikliauti tik sutiktų žmonių pagalba.

Dar prieš pabėgimą gaudytojai ir bėgliai susilažina, kad gaudynių pralaimėtojai turi įvykdyti smagią užduotį. Taip realybės šou praturtinamas dar daugiau juoko kupinų epizodų. Pirmoje antrojo sezono serijoje į kovą su gaudytojais jau stojo aktoriai L. Pobedonoscevas ir A. Bružas, kurie davė sėkmingą startą ir puikiai parodė, kaip reikia išnaudoti savo įgūdžius mėtant pėdas.

Ne ką prasčiau antroje serijoje už aktorius pasirodė ir Beatrich su Gertrūda, o vėliau realybės šou išsibandys bei savo apsukrumą bei išmonę demonstruos tokie žinomi Lietuvos žmonės kaip muzikos prodiuseris Leonas Somovas, aktorius Arnoldas Eisimantas, nuomonės formuotoja Dalia Belickaitė su vyru Edvinu Šeškumi, dainininkė Monique, aktorius Marius Repšys, atlikėjas Ironvytas, nuomonės formuotoja Goda Kujavskytė, lenktynininkas Rokas Baciuška, atlikėja ir nuomonės formuotoja Simona Nainė bei fotografas Lukas Gricius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją