Prostitutė, žudikė, pusnuogė lovos deivė... „Tai tik darbas“, – sako Karina. Deja, praeiviams gatvėje kartais atrodo kitaip. „Kartą, einant gatve, būrys jaunuolių šaukė: „O, čia ta žiurkė!“ Nepulsi juk visiem įrodinėti, kad aš tikrai ne tokia“, – laidos „Tobula moteris“ vedėjai Ingai Norkutei-Žvinienei šį šeštadienį šypsodamasi pasakos Karina.

TV3 serialo „Pasmerkti 3“ žvaigždė, populiariausiuose lietuviškuose filmuose vaidinanti aktorė žiūrovus tikins, jog ji kaip diena ir naktis skiriasi nuo savo kuriamų personažų. Karina – šeimyniška, svajoja apie darnią šeimą su būriu vaikų. „Labai myliu vaikus ir man atrodo, kad jie labai praskaidrina dieną, todėl norėčiau didelės gausios šeimos“, – atviraus Karina.

Talentinga aktorė prasitars, kad labai mėgsta eksperimentuoti su natūraliais produktais, iš jų darytis kaukes, kurios puoselėja jos grožį. „Ką valgau, tą ir tepuosi ant plaukų ir kūno“, – prisipažins K. Stungytė.

TV3 laidoje „Tobula moteris“ Karina dalinsis receptais, kaip be didelių išlaidų ir pastangų atgaivinti savo veido odą ir plaukus. Išbandydama kaukę, mergina laidos vedėjai prisipažins, ar ji išdrįstų filmuotis nuoga televizijos serialuose, ir atskleis savo lieknos figūros paslaptį.

Karina Stungytė ir  Inga Norkutė-Žvinienė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)