Jei kas prikiša K. Rimdžiui aštresnį žodį, jis atsikerta: „Aš gi kaimietis, ko iš manęs norite?“

Nors sako, kad greitai užsiplieskęs greitai ir nurimsta. Kaipgi provincijoje gimęs ir jokio užnugario neturėjęs K. Rimdžius sugebėjo ne tik tapti geidžiamiausiu žvaigždžių kirpėju, sukurti kelias drabužių kolekcijas, išgarsėti, bet ir tapti įvaizdžio namų bendraturčiu?

„Aš nuo mažens norėjau gyventi gražiai. Šeima vertėsi sunkiai, mama tikrai nepildydavo kiekvienos mano ir sesers užgaidos. Tai tuo metu viską, ko norėjau, pasidarydavau iš nieko. Buvo madingi toršerai. Labai tokio norėjau, bet pinigų neturėjau, tai paėmiau ir pasidariau, – prisimena laikus, kai taupė kiekvieną litą. – Paskui, kai jau pradėjau dirbti, uždirbdavau po 70 litų už kirpimą, bet žinojau, kad turiu pasiekti daug daugiau, nes sesuo, septyneriais metais už mane jaunesnė, labai gerai mokėsi, ir aš nenorėjau, kad jai tektų taip sunkiai skintis kelią. Ir mamai norėjau padėti, todėl labai gerai žinojau, kodėl ir ką darau.“

Ką apie žinomą brolį atskleidžia pirmą kartą televizijos ekrane atsidūrusi jo sesuo Neringa? Kokios stiliaus klaidos labiausiai erzina K. Rimdžių? Ir kokią nuodėmę žinomam kirpėjui stilistui primena laidos vedėja Aušra Kilkuvienė? Visa tai sužinosite jau šį penktadienį, balandžio 11 d., 19.50 val. per „Lietuvos ryto” televiziją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)