„Iš šio miesto kilusi viena iš grupės narių. Emilijai labai svarbus jos gimtasis miestas, tad stengsimės į pasiruošimą įdėti visas jėgas. Kviečiame visus tauragiškius į šį chorą. Emilija projekte dalyvauja jau ketvirtąjį kartą. Jos svajonė buvo tapti Tauragės choro generole. Ieškome žmonių, nebijančių scenos ir iššūkių. Žodis „karai“ man skamba grėsmingai, bet tai yra varžybos. Eidamos į projektą tikimės pergalės“, - sakė Kristina.

K. Ivanova neslėpė, kad dalyvavimas projekte reikalauja labai daug darbo. Tačiau mergina jo nebijo, atlikėjos galvoje - daugybė idėjų, kurias išvys TV žiūrovai.

Grupė "Magnit"

DELFI primena, kad Vilniaus miesto chorui vadovaus grupė „Naujos pupytės“ su Oksana Pikul-Jasaitiene priešakyje.

„Man tai ne pirmas televizijos projektas. Dalyvavau šokių ir duetų TV projektuose. Suprantu, kas tai yra ir kiek darbo bei jėgų tokie projektai reikalauja, - DELFI sakė O. Pikul-Jasaitienė. - Mūsų ketveriukei tai bus pirmasis bendras projektas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)