Lapkričio pabaigoje dizaineris rengia įspūdingą mados namų 30-mečiui paminėti skirtą šou, į kurį, sako Juozas, iš viso pasaulio suvažiuos garsiausios Lietuvos manekenės, jo mūzos, o publikai bus pristatyta net 180 modelių. Tuo pat metu pasirodys ir dar viena Juozo knyga, kuri, kaip išduoda dizaineris, bus net 1 tūkst. puslapių, todėl jau dabar vadinama paminklu bei būsimu antkapiu.

Kaip rašoma spaudos pranešime, išskirtiniame interviu Juozas atvers ne tik mados namų durų užkulisius, tačiau ir duos patarimų, kaip rengtis ir ką daryti, kad atrodytumėte madingi ir jaunatviški. Prieš keletą savaičių Juozas atšventė solidų jubiliejų, 50-metį. Ir nors jį sutiko su kolegomis, valgydamas cepelinus, vyras atrodo taip, kad su savo modeliais podiumu galėtų žingsniuoti ir pats.

Juozas Statkevičius

„Mano paslaptis – aistra gyventi ir disciplina“, – teigs Juozas. Pusė amžiaus, tačiau krize, sako Juozas, net nekvepia. „Kai Italijoje manęs pasiteirauja, kiek man metų, atsakydamas perklausiu – o kiek duotumėte? Kai išgirstu 37-eri, esu pamalonintas. Širdyje jaučiuosi 25-erių, nors pase dukart tiek“.

„Stebėkite aplinką, jaunimą, ir eikite koja kojon su gyvenimo permainomis. Taip niekada nepasensite. Ir visada spintoje turėkite kokybišką juodą kostiumą“, – sakys Juozas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)