Nors tarp jubiliejaus koncerto dalyvių nebuvo ryškiausių Lietuvos estrados žvaigždžių, išskyrus Džordaną Butkutę ar Stasį Povilaitį, buvo kam pasveikinti R. Šilanską. Vienas po kito ant scenos lipo Mečislovas Subelis, „Patruliai“, „Tabasco“, Egidijus Sipavičius, Kęstutis Jablonskis, „Jonis“, „Balius“, „Sadūnai“, Raimondas Bingelis.

Savo kūrinį padovanojusi Dž. Butkutė ant scenos ne tik pademonstravo savo raumenis, kuriuos R. Šilanskas pavadino „kaip gaidžio pentinai“, bet ir savo dėmesį jubiliatui. Ji įteikė R. Šilanskui savo biografinę knygą ir puokštę gėlių.

Susigraudinęs R. Šilanskas čiupo atlikėją ant rankų ir išnešė tardamas: „Mes kartu tiek daug patyrę... Paplokime žmogeliui, kuris krenta ir kyla, krenta ir kyla..“.

Irena Starošaitė buvo originalesnė, ji gimtadienį švenčiančiam humoristui padovanojo pušų sodinukų, pakomentuodama, kad kaip kiekvienam vyrui privaloma pasodinti medį, Šilanskui – visą šilą.

Pasveikinti gerą draugą į koncertą atvyko ir artimi žmonės. Šalia žiūrovų buvo galima išvysti Kauno verslininkę Ingą Budrienę su vyru, Haną bei Rūtą Mikelkevičiūtę.

Daugiau įspūdžių ir koncerto filmavimo – fotoalbume:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją