„Man iki šiol dėl to juokinga, nes kai manęs paklausdavo, kuo aš noriu būti užaugusi, atsakydavau – dainininke, manekene, šokėja ir aktore. Visada buvo šitas komplektas. Bet aš net nežinau, kodėl manekene, gal meksikietiškuose serialuose jas matydavau. Ant scenos daugiausiai būdavau arba su vaidinimais, arba su šokiais, arba su dainavimu. Norėjau pradėti profesionalią dainininkės karjerą, teatras atėjo daug vėliau. Dainavau vaikų pop grupėje „Tirlis“. Mano balsas žemas nuo pat mažumės buvo. Aš visada būdavau varna, lapė, meška arba ragana. Niekada nevaidindavau nieko švelnaus“, – šį trečiadienio vakarą LNK laidoje „Šeškinės 20“ kalbėjo Dovilė Kundrotaitė.

Kartu su D. Kundrotaite svečiavosi ir dar vienas pagrindinis serialo „Rimti reikalai“ aktorius, Josif Baliukevič, kuris jame atlieka pagrindinį Hardo vaidmenį. Retai į pokalbių laidas einantis ir interviu dalinantis aktorius pasidalino, kad mokykloje priklausė roko grupei ir prisiminė, kas jį pastūmėjo scenos link, rašoma pranešime spaudai.

„Gerai pagalvojus apie tą „nemėgstu viešumos“, tai mokykloje vieną kartą mane privertė sudalyvauti skaitovų konkurse. Man buvo gal 15 metų ir klasikinė literatūra ir mokslai tikrai nebuvo pagrindinis dalykas, kuris rūpėjo. Tai metais labai nelankiau pamokų ir daug dvejetų buvau prisirinkęs. Priėjo prie manęs lietuvių kalbos mokytoja ir sako, Baliukevičiau, aš noriu, kad tu sudalyvautum konkurse ir paskaitytum eiles. Žinoma, kategoriškai bandžiau atsisakyti. Bet tuomet man buvo pažadėti keli dešimtukai, kurie mane apsaugos nuo pataisų už pamokų praleidimus. Viskas baigėsi taip, kad laimėjau konkursą mokykloje, o vėliau laimėjau antrą vietą Vilniuje. Iš pradžių tai buvo šiek tiek šantažo forma, bet tada supratau, kad scena man patinka“, – prisiminimais dalinosi J. Baliukevič.

Akivaizdu, kad kuo daugiau šmėžuoji televizijos ekranuose, tuo daugiau žmonių pradeda domėtis tavo asmeniniu gyvenimu. O jeigu kriminaliniame seriale įkūniji pagrindinius personažus, gauni ne tik liaupsių, bet ir priekaištų dėl savo vaidmens. Aktoriai J. Baliukevič ir D. Kundrotaitė juokauja, kad sulaukia tokių žinučių, kurios gali ne juokais nustebinti.

„Gaunu necenzūrinių žinučių, visokiais žodžiais mane vadina, kad seriale išdaviau Hardą. Visokių siurprizų būna, ir, kad aš ten paskutinė, kad mano gyvenimas baigsis...“, – dalinosi Dovilė.

„Tai man irgi rašo, o ar aš žinau, kad ji išdarinėja?“, – juoko neslėpė Josif Baliukevič.

Nepraleiskite daug juoko ir smagių istorijų šį trečiadienio vakarą, 20 val., laidoje „Šeškinės 20“, tik per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją