„Aš scenoje visiškai kitoks, nei įprastomis dienomis grįžus pas Simą“, – laidoje kalbėjo J. Nainys.

Žinomas vyras prisipažino, kad santykių pradžioje pora pasuko skirtingais keliais. Šį sprendimą vyras priėmė pats, mat tuo metu galvoje sukosi tik „Radistų“ karjera, įvairūs renginiai ir juos supantys žmonės.

„Tai buvo etapas, kurio mums labai reikėjo. Ir, ačiū Dievui, kad tai įvyko. Nes kad suprastum, ką tu turi, reikia prarasti. Mes buvome išsiskyrę pačioje pradžioje. Buvo rimti santykiai, bet ne taip, kai esi daug metų kartu. Tuo metu galvojau, kad tai labai teisingas sprendimas.

Man su Rolandu buvo pradžia, buvo „Radistai“, daug renginių ir pan. Ir visai kitoks iliuzinis Jonas, kurio dabar aš neatpažįstu, jis man netinkamas. Bet kad tai suprasti, reikėjo tai išgyventi. Turbūt kiekvienas eidamas savo keliu, susiduriant su sėkmingesniais žmonėmis, projektais, pasineria į būseną, kur nesupranti, kas tikra. Aš toks buvau du, tris mėnesius“, – prisiminė garsus laidų vedėjas.

Galvodamas, kad išsiskyrimas yra geriausias sprendimas, J. Nainys netrukus suprato, kad tai buvo klaida. O šis suvokimas atsirado visiškai netikėtai – jam bare išvydus Simoną su kitu.

„Viskas. Tai buvo toks vidinis skausmas, kurio aš negalėjau suprasti. Atsimenu bandžiau suvokti, kaip taip gali būti. Nuo to laiko visa energija mane sugrąžino į žemę iš debesų, kur sakiau sau, koks aš fainas, geras esu. Bet grįžo Jonukas ir viskas“, – Delfi TV laidoje „Pas Editą“ sakė garsus vyras.

Simonos ir Jono Nainių vestuvių metinių vakarėlis

J. Nainys pasakojo, kad susitaikius su Simona reikėjo su santykiai dirbti tris mėnesius ir įdėti didžiules pastangas.

„Kai mes tuokėmės, bendrą gyvenimą norėjome kurti, daugiausia ėjo retorika, kad visada turime būti laimingi, visada sėkmingi. Man atrodo tai klaidingas požiūris, nes čia vienos pusės matymas. Pilnatviškuose santykiuose yra ir gero, ir blogo. Jei paimtum monetą, matytum vieną pusę, kuri bloga. Tai geriau ją išsukti ir tas gyvenimas kartu bus visoks. Mums kartais net nesinori kalbėtis, kai esame susipykę“, – atvirai pasakojo J. Nainys.

Šeimos kasdienybę stipriai pakeitė ir pas juos atsiradę šunys. Garsus didžėjus sakė, kad be jų gyvenimo nebeįsivaizduoja.

„Kai pasiėmėme Bruno iš „Penktos kojos“, supratau, kad tie, vadinkim veisliukai ar miciukai, ne ką prastesni už kainuojančius tūkstančius. Man reikia gyvybingumo iš mažo šuniuko, kuris žvilgsniu pasako viską. Aš grįžtu iš renginio, Simutė miega, jai nesvarbu, kad grįžtu pavargęs, o šuniukai visi atbėga, tas uodegytes vizgina, žiūri tomis akytėmis ir jiems atrodo didžiausia dovana“, – laidoje „Pas Editą“ prabilo J. Nainys.

Visas pokalbis su J. Nainiu – Delfi TV laidoje „Pas Editą“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)