Šventinėje laidoje, kurią ves Gian Luca Demarco ir kunigas Ričardas Doveika, išvysime Justiną Jankevičių, Marijų Mikutavičių, Donatą Račaitę-Vaiciekiūtienę, Mindaugą Stasiulį, Kristiną Rimienę, Edmundą Jakilaitį, Renatą Šakalytę-Jakovlevą, Artūrą Anužį, Mindaugą Rainį bei Audrę Kudabienę, rašoma pranešime spaudai.

Visi laidoje dalyvaujantys žinomi žmonės sulauks netikėto siurprizo. Jiems nieko neįtariant, įsimintiniausiomis istorijomis apie kiekvieną iš jų pasidalins antrosios pusės, vaikai, bičiuliai, kolegos ar net... piršliai.

Viena šilčiausių istorijų, kuris nuskambės jau šį vakarą, bus apie TV laidų vedėją ir jos meilę – vyrą Gintarą Kudabą. Pora, kuri kuria bendrą gyvenimą tiek namuose, tiek ir darbe, kartu praleido net 35 metus! Tačiau nuo ko viskas prasidėjo?

Tą, Audrės nuostabai, papasakos jos gera draugė, žurnalistė Jurga Baltrukonytė. Istorija palies ne tik visų laidos dalyvių, bet ir kiekvieno žiūrovo širdį. Jei galvojote, kad amžinos meilės istorijos išnyko kartu su dinozaurais, jūs smarkiai klystate...

Kaip pasakos J. Baltrukonytė, dėl A. Kudabienės galvą pametęs buvo ne vienas vyras.

„Audrę tikriausiai buvo įsimylėjęs visas kursas. Tiksliau – visi kurso vaikinai. Yra net tokia legenda, kad vienas kursiokas, kuris buvo įsidarbinęs greitosios pagalbos pagalbiniu darbuotoju, tada, kai Audrei pakilo temperatūra, su greitosios pagalbos automobiliu atvažiavo pas ją tiesiog dėl to, kad padarytų staigmeną“, – pasakos A. Kudabienės draugė.

Tačiau pro universiteto koridoriaus langus Audrę stebėjo ir jos būsimas vyras – Gintaras Kudaba.

„Gintaras tikrai nebuvo toks vaikinas, kuris eilėje stovėtų paskutinis“, – šyptels J. Baltrukonytė.

Gintaras buvo žavus, mokėjo nustebinti ir dėl savo tikslo buvo pasiryžęs padaryti viską. Jis kiekvieną dieną Audrę kviesdavo romantiškų vakarienių ir dovanodavo gėles, o kadangi buvo geras fotografas, darydavo ir gražiausias nuotraukas.

Taip galiausiai Audrės širdis ištirpo. O pajautęs, kad reikia daryti paskutinį žingsnį, jis ją tiesiog… pagrobė!

„Vieną vasarą, kai mes kartu su Audre išvykome atlikti žurnalistinės praktikos į Gargždus, jau kitą dieną su lagaminais prisistatė ir Audrės mylimasis Gintaras. Negana to, jis ją pasiėmė! Taip aš likau ant ledo…“ – dabar jau besijuokdama pasakos J. Baltrukonytė.

Išgirdusi šią istoriją ir pamačiusi filmuotą vaizdo medžiagą iš savo vestuvių, Audrė neslėps – jos širdis tikrai suvirpėjo.

„Man buvo didžiulė staigmena, kad šis vaizdo įrašas egzistuoja. Po vestuvių praėjus savaitei, su svečiais pasižiūrėti šio vaizdo įrašo susitikome ir vėl. Nuo to laiko jo daugiau niekuomet nebuvau mačiusi!“ – pripažins Audrė.

O ką pirmąkart išvydęs Audrę pagalvojo M. Mikutavičius, žiūrovai išgirs laidoje.

Tiesa, prie šventinio stalo skambės ne tik širdžiai mielos istorijos, kurias gera ir smagu prisiminti, bet savo muzikinius pasirodymus žiūrovams skirs ir garsiausi šalies atlikėjai: Vaidas Baumila, Evgenya Redko, Liepa Norkevičienė ir Dainotas Varnas.

„Mūsų džiaugsmingos Kūčios“ – jau šį sekmadienį, gruodžio 24 d., 19.30 val. tik per TV3!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)