8-metė Akvilė jau turi keletą muzikinių rekordų! Būdama vos trejų, ji surengė pirmąjį koncertą ir tapo jauniausia Lietuvos kariuomenės orkestro soliste. O 5-erių ji jau dalyvavo savo pirmajame rečitalyje. Mergaitė groja kanklėmis – tą daryti ją paskatino mama Aistė, kuri taip pat groja šiuo muzikos instrumentu, rašoma pranešime spaudai.

Tuo tarpu Akvilės brolis Lukas dainuoja ir, kaip tėtis Egidijus, groja birbyne. Egidijus Ališauskas – Lietuvos kariuomenės orkestro vyriausias dirigentas ir vadovas, taip pat mokantis studentus diriguoti ir groti birbyne.

„Į projektą atvykome parodyti, kokia esame šeima. Turime išskirtinį talentą – visi kartu muzikuojame. Su Egidijumi esame muzikantai profesionalai – visą gyvenimą tame sukamės, dirbame, grojame ir mokome kitus. O vaikai po truputį keliauja šiuo muzikiniu keliu su mumis“, – pasakojo A. Ališauskienė.

„Lietuvos talentų“ scenoje dalyviai pasirodė su daina. Iš 20 kūrinių, kuriuos moka dukra Akvilė, Ališauskai išsirinko patį nuotaikingiausią ir linksmiausią. Šeima įsitikinusi – šis pasirodymas patiko visiems!

„Lietuvos talentų“ akimirka

„Labai vertiname kartu praleistą laiką. Norime, kad su šia daina prie mūsų prisijungtų visi, nes tikrai negalės nusėdėti vietoje. Bendri koncertai sujungia, įneša kitokį jauduliuką. Norime scenoje parodyti savo geriausią variantą. Tikimės, kad mus pastebės kuo daugiau žmonių ir pradės visur kviesti koncertuoti. Muzika mums yra gyvenimo būdas. Yra labai geras posakis – dirbk mylimą darbą ir nedirbsi nė vienos minutės“, – sakė muzikalioji šeima.

Ir iš tiesų – „Lietuvos talentų“ teisėjai Ališauskų pasirodymu buvo sužavėti ir negailėjo šeimai komplimentų. „Buvo labai organiška, tikra, gyva, natūralu, muzikalu ir tikrai talentinga“, – po pasirodymo sakė Inga Jankauskaitė.

O ką pasakė kiti teisėjai? Galbūt vienas paspaudė „Auksinį mygtuką“? Tą sužinosime jau šį vakarą.

„Lietuvos talentai“ – sekmadieniais, 19.30. val. per TV3.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją