Palaikyti vieną didžiausių ir žinomiausių Lietuvos organizacijų kvietė gausus būrys muzikos padangės žvaigždžių. Vakarą pradėjo ir milžinišką energijos pliūpsnį klausytojams dovanojo grupės „69 merginos”, charizmatiškieji Monique, FC Baceball, Alanas Chošnau, „Baltos Varnos“, Jurijus Veklenko, tūkstantinę savanorių minią į orą pakėlė Natalija Bunkė, klausytojams dovanojusi savo gražiausių ir žinomiausių dainų popuri, rašoma pranešime spaudai.

Net tris su puse valandos trukusiame tiesioginiame eteryje nesustoti skambinti trumpaisiais numeriais ir dalintis gerumu nepailsdami kvietė vakaro vedėjai Indrė Kavaliauskaitė ir Rolandas Vilkončius.

Nusišypsoti, bet tuo pačiu ir rimtai susimąstyti apie švaistomą maistą skatino visų mylimas aktorius Giedrius Savickas ir jo kalbinti parduotuvių pirkėjai.

Obuolio kaukė

Grandiozinio paramos renginio metu televizijos žiūrovai pirmą kartą scenoje kartu išvydo jautrų ir emocingą Ingos Jankauskaitės bei Jevgenijos Redko duetą, padovanojusį kūrinį „Apie ką man dainuot“, naujausias savo dainas pristatė grupė „Biplan“, Petunija su Lilu. Trenksmingą kūrinį „Bijom“ dovanojo grupės „Bix“ lyderis Saulius Urbonavičius Samas. Ne tik arenoje susirinkusių „Maisto banko“ savanorių, tačiau ir LNK televizijos žiūrovų širdis kaitino jaunimo numylėtinis Gamka ir tiesiai iš Ispanijos paplūdimio specialiai šiam paramos renginiui prisijungusi scenos diva Jazzu.

Viena vakaro kulminacijų – muzikiniame projekte „Kaukės“ pasirodžiusios Obuolio kaukės atidengimas. Koncertų salėje „Compensa“ griaudėjant šūksniams „kaukę, kaukę, kaukę“ paaiškėjo, jog po „Maisto banko“ simbolio – Obuolio – kauke slėpėsi garsus operos solistas Rafailas Karpis, kuris dar kartą padovanojo visiems puikiai pažįstamą atlikėjo Alvydo Lukoševičiaus-Obuolio dainą „Tamsus langas“.

Paramos koncerto akimirkos:

Paramos koncertas „PasiDalink“ neatsiejamas be širdį virpinančių, savo gyvenimą atverti išdrįsusių „Maisto banko“ globojamų žmonių istorijų, kuriose vaikai Kalėdoms svajojantys apie mišrainę, tėvai visą gyvenimą atidavę, kad globotų ir į pasaulį išleistų negalią turinčius vaikus, nelaimių, ligų patyrę žmonės, net ir labai Lietuvai praeityje nusipelnę senjorai.

„Skambinkite ir dalinkitės lengva ranka ir atvira širdimi. Tai jums tikrai sugrįš šimteriopai“ ant koncerto „PasiDalink“ scenos ragino „Maisto banko“ atstovė Rasa Krištopaitienė, pasidalinusi, kad lankant stokojančius žmones jai tenka sutikti ir tų, kurie bando išgyventi nevalgę net kelias dienas.

Tai jau buvo 12-asis LNK ir Maisto banko koncertas.

„Maisto bankas“ nuoširdžiai dėkoja kiekvienam prisidėjusiam auka, neabejingiems savanoriams, koncerto rėmėjams, partneriams, visų su paslauga susijusių mokesčių atsisakiusiems operatoriams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)