„Bet aš žinau, kad komisijos pirmininkas turi veto teisę. Tikiuosi, kad Donatas Katkus mus sugrąžins į šou. Jei ne iš karto, tai gal po kelių savaičių“, - sakė Julija.

Pasak merginos, iškritimą iš šou ji priėmė ramiai: „Svarbiausia, kad išėjome iškelta galva, dainavome gerai, todėl man negėda“.

Išgyventi nemalonų faktą Julijai padeda malonūs rūpesčiai dėl ketvirtadienį įvyksiančio debiutinio albumo „Mano balsas“ pristatymo. Albumą Julijai, kaip tarptautinio muzikinio formato „Lietuvos balsas“ nugalėtojai, išleidžia tarptautinė kompanija „Universal music“.

Kol Julija ir Valdas laukia „Žvaigždžių duetų“ komisijos pirmininko Donato Katkaus sprendimo, pasirodyti šį šeštadienį ruošiasi nauja pora – politiko Stanislovo Buškevičiaus dukra Agnė Buškevičiūtė ir dainininkas Justas Lapatinskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)