Į projektą ne tik grįžo „ventukas“ Juozas Butnorius ir Katerina Voropaj. Į šou įžengė ir nauja pora – Marius Gaižauskas su Greta Gylyte.

„Šok su manimi“ svečiai – didžiausio masto muzikinio projekto „Chorų karai“ Policijos choro generolė, operos solistė Vaida Genytė.

Už „Šok su manimi“ vedėjų vairo stojo Jurgita Jurkutė ir Mindaugas Stasiulis.

Žiūrovų teismui šįkart atsidavė aštuonios poros: Juozas Butnorius ir Katerina Voropaj, Petras Daunys ir Sandra Saikauskaitė, Kęstutis Baranauskas ir Eglė Straleckaitė, Asta Pilypaitė ir Ligitas Bernatavičius, Mindaugas Rainys ir Milana Jašinskytė-Pankevičienė, Milda Štakėnaitė ir Devidas Meškauskas, Jonas Nainys ir Justina Žemaitytė bei Marius Gaižauskas su Greta Gylyte. Pastaroji pora šį šeštadienį turėjo neliečiamybę, o žiūrovai ir komisija balsavo už septynias likusias poras.

Šis šeštadienis projekte paskutinis buvo seksualiajai Astai Pilypaitei ir Ligitui Bernatavičiui. Jie, susumavus TV žiūrovų ir komisijos narių balsavimo rezultatus, pašalinti iš šou. Nors Asta ir Ligitas nuo projekto pradžių kūrė įspūdingus pasirodymus, o repeticijoms skirdavo be galo daug laiko, žiūrovų ir komisijos balsavimas šiai porai buvo negailestingas.

Šio šeštadienio lyderiai - Justina Žemaitytė ir Jonas Nainys, antrieji - po traumos į šou sugrįžęs Juozas Butnorius ir Katerina Voropaj, tretieji - Petras Daunys ir Sandra Saikauskaitė, ketvirtieji - Mindaugas Rainys ir Milana Jašinskytė, penktieji - Deividas Meškauskas ir Milda Štakėnaitė, šeštieji - Kęstutis Baranauskas ir Eglė Straleckaitė. Paskutinieji, atsisveikinę su šou, Asta Pilypaitė ir Ligitas Bernatavičius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (227)