Šiemet žinoma moteris prie jau turimų savo titulų iškovojo ir dar vieną – pergalę šokių projekte „Tangomanai“. O šį sekmadienio rytą kartu su Gian Luca Ineta ne tik gamins, bet ir dalinsis asmeninėmis istorijomis. Žinoma moteris prabilo apie įsimintiniausius šių metų įvykius, didžiausius tikslus artėjantiems metams, o taip pat atskleidė, ar jos širdis šiuo metu yra užimta.

Abu draugai prisiminė ir šių metų pradžią bei aistringąjį šokių projektą „Tangomanai“, kurio nugalėtoja tapo Ineta. Tiesa, ji neslėpė – nors prisiminimai apie šį nuotykį vis dar gyvi, savo pergalės ji niekuomet nesureikšmino, rašoma pranešime spaudai.

„Labai įdomu – nesijaučiu taip, tarsi būčiau projektą laimėjusi. Atsimenu viską – kur buvome ir ką darėme, bet to momento, kad projektą dar ir laimėjau, aš neužfiksavau“, – apie prisiminimus iš Argentinos pasakojo ji.

Kadangi pokalbis vyko Gian Lucos namuose, netrūko ir kalbų apie valgius. Štai Ineta papasakojo, kokie daugelio mėgstami gurmaniški valgiai jai neretai tampa sunkiai įveikiama užduotimi…

„Kai buvome Italijoje, mano sesė pasiūlė man pabandyti austrių. Nusprendžiau, kad dėl jos padarysiu viską, bet viskas baigėsi tuo, kad ji 5 minutes filmavo vaizdo įrašą, kuriame aš net verkiau! Man tai tas pats, kas šokti su parašiutu“, – pripažino ji, tačiau pridėjo, kad negalima sakyti, jog tau nuo kažko bloga, jei to dar nė nesi ragavęs!

Taip pat Ineta atskleidė labai vertinanti užsieniečius, kurie iš visų jėgų stengiasi prisijaukinti mūsų tradicinius patiekalus. Štai, pavyzdžiui, jos buvęs vyras – Eduardas Gimenezas – kartą per klaidą netgi suvalgė karštų šaltibarščių! „Jei suvalgė visą pašildytų šaltibarščių lėkštę, greičiausiai, jis mane mylėjo...“ – juokėsi I. Stasiulytė.

O ar šiuo metu Inetos širdis laisva? „Aš esu viena ir savo vienatve labai džiaugiuosi. Nuo mokyklos laikų visuomet turėjau draugą – iš santykių eidavau į santykius, ir taip niekuomet nebūdavau viena. Todėl dabar šia vienatve mėgaujuosi“, – pasakojo ji.

Tiesa, ir pati Ineta pas Gian Lucą atvyko ne tuščiomis – atsivežė sausainių, kuriuos iškepė kartu su dukra Frėja. „Man patinka pats gaminimo procesas, nes kol tą darome, mes labai daug šnekame“, – apie savo šeimos tradicijas pasakojo Ineta.

„La maistas“ – sekmadieniais, 9 val. per TV3.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)