Delfi TV laidoje „Pakvaišę dėl grožio“ I.Stonkuvienė neslėpė, jog jos ir dainininko Vido Bareikio santykiai – puikūs. Indrės rankos atlikėjas paprašė praėjusių metų pavasarį. Praėjusią vasarą inicijuoti dar vienas sužadėtuves moteris nutarė pati – ji pasipiršo per savo gimimo dieną. Laidos vedėjos Lauros Dabulytės paklausta apie būsimas vestuves, I.Stonkuvienė tikino, kad šventė tikrai įvyks.

„Vestuves planuojame rengti kitais metais. Šiuo metu nusimato labai daug darbų, kuriems reikia skirti daug laiko. Man labai patinka viską daryti, planuoti, kurti, ieškoti „nespazmuotai“. O kai dirbi su renginiais ir, neslėpkime, turi patirties su vestuvėmis, norisi, jog veiksmų planas, šventės vizija užgimtų natūraliai, savaime. Lygiai taip pat buvo su piršlybomis. Su Vidu įvykių neskubiname, bet vestuvės tikrai bus“, – planus atskleidė I.Stonkuvienė. – Jau dabar vadinu Vidą savo vyru, savo gyvenimo meile, mes švenčiame kiekvieną dieną. Žinoma, norisi švęsti ir vestuvių šventę, tačiau keliame sau klausimus, kaip ji atrodys, kiek šventėje apsilankys žmonių. Tai dar tikrai sugalvosime, esame tame etape.“

Laidoje I.Stonkuvienė papasakojo apie vidinius pokyčius. Moteris atskleidė, jog nebesistengia įtikti auditorijai, kurdama turinį socialiniuose tinkluose, organizuodama renginius ir kitas veiklas ji dėmesį telkia į kokybę, o ne kiekybę.

„Aš užaugau. Normalu, kad nebegaliu daryti to paties, ką dariau prieš dešimt, penkiolika metų. Labai nemėgstu užsisėdėti komforto zonoje, man nepatinka monotonija, stengiuosi visur ieškoti kitų spalvų ir formų. Dabar darau tai, kas man patinka, nesistengiu įtikti auditorijai, auditorija ir pati gali išsirinkti, kas jai patinka. Apskritai man labai svarbi yra kokybė, o ne kiekybė. Manau, kad turint tikslinę, kokybišką auditoriją, dirbama dar geriau ir pelningiau. Nebereikia švaistyti energijos norint įtikti, įrodyti, jog gali. Aš jau žinau, kad aš galiu, mano auditorija – taip pat, ji manimi pasitiki“, – atviravo ji.

Moteris teigė, jog susitvarkyti su užimta dienotvarke jai padeda planavimas. Tiesa, I.Stonkuvienė neslėpė, jog yra tikra darboholikė.
„Save vadinu moterimi papunkčiui. Aš ir mano kolegės esame didelės darboholikės. Jeigu dienoje atsiranda laisvo, veikla neužpildyto laiko, neretai jaučiu, jog imu galvoti apie kitus projektus, darbus. Karantino metu pasitaikė etapas, kai dėl darbų kiekio mane pristabdė komanda, kuri tiesiog nebespėjo. Manau, kad tada vis dar išgyvenau vidinius asmenybės formavimosi kompeksus, vis dar bandžiau įrodyti savo vertę po tam tikrų gyvenimo sukrėtimų, kai likau viena su dviem vaikais ir turėjau juos išlaikyti“, – tęsė iniciatyvų kūrėja.

Ką Indrė Stonkuvienė pataria kitoms moterims? Jos teigimu, reikia nebijoti vienoms kitų apsikabinti, sakyti komplimentus.

„Mes pačios kompleksuojame, bet pačios sėdime paplūdimyje ir apžiūrinėjame viena kitą. Pagirkite ir gražias, puikią figūrą turinčias moteris, nes norint turėti tokį kūną, reikia įdėti daug pastangų. Be to, kartais mes pamirštame, kokios stiprios, gražios esame, matome savo minusus, kurių kiti nė nepastebi. Išmokite išklausyti komplimentus nepradėdamos šnekėti apie savo minusus“, – patarė I.Stonkuvienė.

Laida „Pakvaišę dėl grožio“ – pirmadieniais, 20 valandą per Delfi TV.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)