Mažųjų 10.45 val. lauks smagus animacinis filmas „Pramuštgalvių filmas“, 12.15 val. Tomas Hanksas ir komedija „Kaimynai“, 14.15 val. – komedija „Majoras Peinas“, o 16.15 val. rinktinių automobilių, veiksmo ir intriguojančio siužeto filmų mėgėjų – „Dingti per 60 sekundžių“ su Nicolasu Cage ir Angelina Jolie.

19.05 val. – ketvirtadieninė TV3 laida „Lietuvos ryto televizija“ kalbins buvusį policijos generalinį komisarą Vytautą Grigaravičių. Jis papasakos apie netikėtai užklupusią ankstyvą pensiją ir jos ypatumus. 21.10 val. – nauja, intriguojanti lietuviško serialo „Moterys meluoja geriau“ serija. Na, o 21.45 val. TV3 žiūrovų lauks prancūzų veiksmo filmo „Pragariška ugnis“ premjera.

Gegužės 2 dieną, penktadienį, 11.05 vaikų diena prasidės animaciniu filmu „Pramuštgalviai Paryžiuje“, 12.35 val. – nuotaikingas filmas „Pašėlusios kojotės“, 14.35 val. – komedija „Mažylis ir aš“, o 16.40 val. „Aš ir mano antrininkė“ su Kirstie Alley ir dvynėm Ashley ir Mary-Kate Olsen.

19.05 val. kaip įprasta TV3 žiūrovų lauks linksma „Padainuokim!” laida su į eterį grįžtančiais Violeta ir Viliumi Tarasovais. Iškart po to – 20.10 val. didysis penktadienio animacinis filmas visai šeimai „Paryžiaus katedros kuprius“. Na, o 22.10 val. nuotykių mėgėjų lauks pirmasis legendinis filmas „Indiana Džounsas. Dingusios skrynios beieškant“ su Harrisonu Fordu.

Prabudusius gegužės 3 šeštadienį, TV3 žiūrovus pasitiks komedija „Nepėsčias Džo“, o iškart po jos – 12.30 val. kultinis iki skausmo pažįstamas filmas „Dvylika kėdžių“. 15.40 val. TV3 mažieji ir jų tėveliai toliau linksmai laika leis su Nicolasu Cage ir komedija „Tesės asmens sargybinis“. 17.40 val. – kaip įprasta bus lipdomos sudaužytos širdys.

Na, o 21.00 val. visus estrados mėgėjus kviesime į tradicinį šeštadienio šou „Švieski man vėl“. Šį kartą likusieji dešimt finalistų, iš kurių iškritusieji, deja, nebegalės po repeticijų sugrįžti į sceną, dainas skirs visoms Lietuvos mamoms!

Pirmąjį gegužės sekmadienį, gegužės 4 dieną, kad nuo ryto lydėtų puiki nuotaika, TV3 skubės pasveikinti visas Lietuvos mamas. 10.35 val. žiūrovų lauks linksma fantastinė komedija visai šeimai „Tryliktieji metai“. Iškart po to, 12.35 val. dar vienas puikiai pažįstamas filmas – „Tarnybinis romanas“.

15.45 val. kartu su charizmatiškuoju Marijonu Mikutavičiumi ir jo koncertu „Bliamba, juk aš tave myliu“, TV3 ragins prisipažinti meilėje. Na, o šventiškai pabaigus Mamos dieną ir spėjus pasveikinti visas rūpestingas mamas, 21.00 val. TV3 kviečia žiūrėti įspūdingą specialiųjų efektų, spalvingų pasirodymų ir gražių dainų kupiną koncertą „Tau, mama“!

Paskutinės ilgojo savaitgalio dienos, gegužės 5-osios rytas – 10.20 val. prasidės komedija „Iš visų jėgų“, o iškart po to TV3 kviečia žiūrėti kanadiečių dramą „Negražios įseserės išpažintys“. 13.35 val. TV3 žiūrovų lauks animacinis filmas visai šeimai „Misija Karvės“. 15.00 val. linksmybės tęsis su Asta Baukute ir Mindaugu Sėjūnu juoko šventėje „Gintarinė šypsena 2007“.

Kaip jau įprasta pirmadieniais, 19.10 val. intrigos, paskalos ir naujausi gandai „Paparacai.lt“ laidoje. 20.10 val. TV3 žiūrovų lauks „TV pagalba“, 20.35 val. – „Karas keliuose“, o 21.10 val. nauja serialo „Moterys meluoja geriau“ serija. Ilgąjį savaitgalį užbaikite su TV3 ir veiksmo filmu „Dantės viršukalnė“, kurį pamatysite 21.45 val.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją