Delfi TV laidoje „Pas Editą“ apsilankęs I. Krupavičius pasakos, kad nėra toks žmogus, kuris moka ramiai gulėti ir nieko neveikti. Jam reikia netikėtumų, naujų nuotykių.

Žinomas vyras, paklaustas, kokia buvo tikroji priežastis, kuri lėmė jo sprendimą palikti televizijos laidų vedėjo pareigas, teigs, kad darbo metu buvo tokių momentų, duobių, kai galvojo, kad viskas atsibodo, išsisėmė.

„Tuomet atsirasdavo vis kažkas naujo. Pavyzdžiui, su komanda sugalvojome, kad reikia važiuoti po Lietuvą. Atsirasdavo vis kažkokių motyvacinių reikalų. Tada galvojau, kad dedu tašką, einu į kariuomenę ir nebegrįšiu, bet aš tarnaudamas atsigavau, grįžau, vėl naujos idėjos ir mintys. Nori nenori, 16 metų praleidau televizijoje. Pamenu, kai atsibudau Balyje, žiūrėjau, kaip paryčiais žvejoja žvejai. Pajaučiau tokią ramybę, supratau, kad dabar galiu išeiti, nes man gera. Visada laukiau to momento, kad išeičiau, kai man gera, o ne dėl to, kad man atsibodę. Norėjau eterį palikti geros nuotaikos, jaustis, kad viską padariau, kaip į šventę išeiti ir išėjau“, – laidoje pasakos I. Krupaičius.

Žinomas vyras teigs, kad labiausiai jį paveikė tai, jog iš darbo išėjo dar nesulaukęs jokio pasiūlymo.

„Jie per tuos metus vis ateidavo ir išeidavo, buvo galimybių išeiti į kitą darbą, kitą televiziją ar mediją, bet likau, nes tuo metu galvojau, kad tai geriausia. O dabar išėjau į nieką. Esu atviras prieš save, atviras širdimi prieš kitus. Imkite mane, ir aš ateisiu pas jus laisva širdimi“, – juoksis laidos svečias.

I. Krupavičius paatviraus ir apie sunkumus, kuriuos teko išgyventi tarnaujant kariuomenėje. Televizijos laidų vedėjas pasakos, kad teko vykdyti įvairių daug paliepimų, o pirmosios savaitės buvo išties labai sunkios.

„Už mane jaunesni vadai aiškina, ką reikia daryti, o aš mintyse nesusilaikydavau, pasakydavau, ką galvoju: „Manau, vade, padarykime taip, o ne kitaip, nes tai truputį nelogiška“. Sako: „Tu ką, pasiimi tą savo nuomonę, tą nuomonę susikiši į vamzdį, o vamzdį į užpakalį ir klausai, ką aš tau sakau“. Žinojau, kad taip gali būti, bet kai atėjau, man viskas buvo nauja. Supratau, kad daug ką mes galime iš kariuomenės perkelti į gyvenimą, tuomet būtų viskas sustyguota, mažiau kūrybos, daugiau disciplinos

<...> Aš išėjau į kariuomenę, nes man buvo labai blogai. Labai blogai asmeniniame gyvenime – skyrybos, labai blogai darbe, kuris man buvo atsibodęs, iš savanaudiškų paskatų išėjau pats nesuprasdamas kur. Norėjau pabėgti. Supratau, kad ten laukia kažkoks naujas gyvenimas. Nors, kai mano žmona veždavo mane į Visorius, kuriuose tarnavau, ji verkdavo, o aš galvojau: „Kaip man faina, manęs rytoj niekas nelaukia, pusrytėlis, pagiedosiu, eisiu klyną pašlapsiu, pašaudysiu ir viskas“, – teigs I. Krupavičius.

Tiesa, laidoje bus užsiminta ir apie skyrybas su buvusia žmona Toma. Žinomas vyras teigs, kad dėl nieko nesigaili, džiaugiasi, jog turi vienuolikametį sūnų.

„Žinoma, tas skyrybų ir teismų kelias galėjo būti trumpesnis. Dabar seku žinomus žmones, kurie skiriasi. Juos seka tie, kurie artimai mato ir save. Pagalvoju, kad būtų buvę smagu, jei tas procesas dėl vaiko būtų trumpesnis, sklandesnis ir gražesnis, bet įvyko, kaip įvyko. Aš vadovaujuosi tuo, kad bet kokiame negatyve reikia žiūrėti, kas įvyko gera. Manau, kad tą visą laikotarpį, kai buvo sunku, atradome vienas kitą su dabartine žmona. Tai buvo mūsų pamato statymas. Statėme to nesuvokdami, reikėjo daug visko atlaikyti, bet mes labai tvirtą pagrindą pastatėme. Dabar esame puikūs ir vienas kitą mylintys draugai“, – šypsosis laidos svečias.

Visą laidą „Pas Editą“ su Ignu Krupavičiumi galite pamatyti penktadienį, 20 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)