LNK laidoje „KK2“ kalbintas grupės „Karaliai“ narys Lukas Dedūra prabilo apie tamsiąją populiarumo pusę. Grupės lyderis papasakojo, kad jam drąsios gerbėjos dažnai siunčia ir pikantiškas nuotraukas.

„Gal prieš kokius penkerius metus būčiau sakęs, kad jos nedrąsios. Bet šitais 2023 metais jos dar labiau drąsesnės. Siunčia jos nuotraukas, siunčia“, – laidoje kalbėjo vaikinas.

Visgi jis pastebėjo, kad gerbėjų pasitaiko ne tik drąsių, bet ir labai įkyrių. Dėl vienos tokios gerbėjos Lukui teko kreiptis į policiją.

„Prieš keletą metų buvau kreipęsis į policiją dėl persekiojimo. Tada policija sutvarkė, baigėsi visi niuansai, bet nežinau, atėjo vasara, saulė šviečia ir vėl kartojasi“, – pasakojo jis.

Lukas Dedūra

Garsus atlikėjas atskleidė, kad jam įkyri gerbėja skambina tiek dieną, tiek naktį. Laidos vedėjai pasiteiravus, ką ji sako, L. Dedūra atskleidė, kad moteris uždavinėja asmeninius klausimus.

„Pasako „labas“. Skambučiai vidury nakties, dienos metu. Vakarais klausia, ką veikiu, kada atvažiuosiu kur nors koncertuoti, kada būsiu arčiau to miesto. Prasidėjo tokie skambinėjimai“, – laidoje „KK2“ kalbėjo atlikėjas.

Be to, gerbėja skambina ne tik vyro artimiesiems, tėvams, bet net ir žmonai.

„Tas persekiojimas būna ir socialiniuose tinkluose. Tas žmogus rašo mano giminei, draugų pusbrolio sesei ir klausia, kur aš gyvenu. Sako, kad mane myli ir nori su manimi gyventi. Nežinau, ji galėtų ir policijoje dirbti. Nes, kaip atrado tiek žmonių, jų šaknis“, – stebėjosi jis.

Laidos metu svarstyta, kad šis agresyvus gerbėjos elgesys galėjo prisidėti prie skaudaus įvykio. Pasirodo, neseniai subyrėjo Luko šeima.

„Gal turėjo įtakos, nes yra naktinis darbas, kartais viešbučiuose miegi. Išvažiuoji visam savaitgaliui. Turi penkis, šešis koncertus ir daugiau, negrįžti namo. Gali susirasti ir kitą, kol būsiu kažkur kitur. Tai nežinau“, – laidoje „KK2“ kalbėjo L. Dedūra.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją