Atsisveikinti nebuvo lengva

Šešerius metus grupėje dainavusi Jovita – pavargo. Koncertų daug, kelionės į juos ilgo, tad ir laiko su šeima tenka praleisti vis mažiau.

„Praeitą turą, per paskutinį koncertą Vudis sako: „na, chebryte, šaunuoliai – pavarėm, o dabar kitą sezoną darysime 15 koncertų po tris koncertus iš eilės“. Man taip kojos net nutirpo“, – KK2 laidoje pasakojo buvusi grupės DAR narė Jovita.

Apie savo išėjimą Jovita, pirmiausia, pranešė Vudžiui. Jis – grupės prodiuseris ir direktorius.

„Susirinkome visi išsikepti picų, linksmai čia leidome laiką, tada – stojo tokia tyla ir Jovita sako: „aš jums noriu kai ką pranešti“. Aš sunkiai sureagavau. Man buvo taip gaila, kad net buvo sunku su ja kalbėti. Iš tikrųjų, kurį laiką taip buvo“, – teigė grupės narė Rūta.

Kas turi pradžią, turi ir pabaigą. Ir atvirkščiai. Grupėje dar – naujokė, o išlydėtuvių ir sutiktuvių proga kompanija surengė smagų vakarėlį.

„Norime tau padėkoti už nuostabiai gražius 6 metus, už kūrybiškus, turiningus, darbingus. Be galo buvo gera su tavimi dirbti. Ačiū tau labai“, – padėkos žodį buvusiai komandos narei tarė Rūta.

„Linkime visko, ko geriausio. Kad tau sektųsi“, – pridūrė Vudis.

Grupė "DAR" /Foto: Inga Balčiūnienė

Prie grupės prisijungė gerai žinomas veidas

Grupės DAR nariai buvo paskelbę atranką į atlaisvintą vietą scenoje. Deja, iš 60-ies pretendenčių – netiko nei viena, tad dainininkės teko ieškoti per pažintis ir naująja nare tapo buvusi „Mokinukė“ Kristina. Tiesa, pakvietimas prisijungti prie grupės – buvo labai šiltas ir paprastas.

„Kaip tik buvau šiltnamyje, liejau savo agurkus, pomidorus. Laistau ir man per „Messenger“ skambina Rūta“, – prisiminė naujoji grupės narė Kristina.

Kaip teigė atlikėja, išgirdusi pasiūlymą sudalyvauti atrankoje, ji labai ilgai dvejojo. Jau kurį laiką Kristina gyveno savo ramų, šeimynišką gyvenimą Marijampolėje, o čia – visokie koncertai, gastrolės. Kas šiltnamį namie palies? Kas du vaikus ir vyrą sužiūrės?

„Pasakiau aš vyrui ir jis man sako: „tu dar čia kažką galvoji?“. Aš galvoju, mes vis tiek pripratę – šeima, savaitgaliai kartu, aš visada namie, pietūs, vakarienė pagaminti“, – teigė Kristina.

Anot jos, vyras skatino nei minutės neabejoti tokia galimybe, esą, jo manymu, Kristina – tiesiog sutverta dainuoti ir būti scenoje, o ir grupės kompanija – puiki. Rūta ir Kristina – labai greitai sulipo, juk tiek koncertų dainavo kartu, kai abi buvo mažos „Mokinukės“. Tiesa, visi iki šiol stebisi šių merginų darbštumu ir už tai dėkoja vienam žmogui.

„Aš manau, kad čia Laimai turėtų būti visi laurai už tą darbštumą. Ačiū Laimai“, – šypsojosi grupės DAR narys Grūdas.

Naujai DAR narei Kristinai linkime sėkmės, o grupės senbuvei Jovitai – laimės ir gero tolimesnio kūrybinio kelio bei, kad ilgametė draugystė su kitais grupės nariais nenutrūktų niekada.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją