„Kelio į žvaigžde“ dalyvė, dainininkė ir laidų vedėja Simona Čėsnaitė-Matkevičienė tapo NT brokere. „Greičiausiai po šou visko persisotinau: tempo, dėmesio, sunkaus darbo. Norėjosi atsitraukti, o jei atsitrauki, sunku sugrįžti. Niekada nemačiau savęs tokiame ampua. Bet šioje veikloje yra žavesio: galiu būti mažu sraigteliu svajonės išsipildymo šventėje. Žmonės nori gyventi gerai, patogiai. Visada ant bangos – geri ir pigūs NT objektai“, – laidoje „KK2 penktadienis“ apie nekilnojamojo turto brokerės darbą pasakos Simona.

Dainininkas Valdas Burnys padeda žmonai, užsiimančiai NT Ispanijoje, rašoma pranešime spaudai.

„Tai buvo visiškas avantiūrizmas. Prieš 7 metus buvo labai lietinga vasara, sakom, pabandom žiemai kur nors šilčiau išvažiuoti, vaikai jau savarankiški. Susiradom šilčiausią vietą Ispanijoje ir ten prigijom, turim kotedžą, vaizdas į jūrą, palmes. Žymiau pigiau nei Lietuvoje, nes ir oras kitoks, ir jūra, prabangų ant jūros kranto galima įsigyti už 180 tūkstančių eurų“, – aiškins V. Burnys.

Tai ne vienintelis dainininko užsiėmimas, su sūnumi jis valdo ir ūkį.

„Esu daugiau padėjėjas sūnui, nors ir pačiam teko Vokietijoje teko stažuotis pas ūkininkus. Kaip sekasi? Kartais džiaugiesi, kad sugrįžta tai, ką investavai, o kartais labai gerai išeina. Pavyzdžiui, kartą česnakus teko išvežti net į Airiją“ .

Dainininkė Urtė Šilagalytė, muzikai ištikima 18 metų, taps mokytoja.

„Šiuo metu pradedu naują veiklą, atidarau muzikos studiją tiek suaugusiems, tiek vaikams, skirtą atsipalaiduoti, pabėgti nuo streso, kasdienybės. Dainuoti nereikės, viskas vyksta muzikos garsų pagalba“, – apie naują veiklą pasakos Urtė. Ir tai ne vienintelis jos užsiėmimas – dainininkė tapo.

„Kas du tris mėnesius parduodu po vieną du paveikslus, tai mano hobis, tapydama užsileidžiu muziką, tapau ir atrandu ramybės oazę. Dar dirbau su estetikos klinikomis kaip vadovė. Visada gyvenime reikia tobulėti, grožio estetika – viena iš darbo sričių, iki šiol gaunu skambučių ir pasiūlymų“, – pasakos Urtė.

Aktoriaus Ramūno Rudoko žmona Justina, septynerius metus dirbusi modeliu Honkonge, dabar ėmėsi natūralaus grožio specialistės veiklos.

„Noriu kurti tokį grožį, kad atrodytų, kad niekas nedaryta, bet būtų gražu“. Ilgalaikį makiažą ji jau išbandė savo vyrui Ramūnui – nudažyti aktoriaus antakiai tapo gera reklama jaunajai ilgalaikio makiažo specialistei.

„Ramūnas jau turi antakių, o dabar jau bus lūpų permanentas, kalbame su juo, kad tikrai pasiryš. Turiu klientų vyrų, čia nieko blogo, gražu prižiūrėti savo antakius, tad visus vyrus kviečiu pas save, – kalbės Justina Rudokė. – Aišku, yra ir tokių, kurie sako, kad pas šitą Rudoko žmoną tikrai neisiu, nes tas Rudokas tikras balvonas“.

Tačiau ateina ir tokių klienčių, kurios turi vyresnius vyrus ir nori patarimų iš Rudokės.

„Sako, jūs turit labai didelį amžiaus skirtumą su vyru, kaip jūs nebijojote, jūs švytit ir gražiai bendraujat“, – sako Justina, kuri jaunesnė už savo vyrą 28 metais.

„Kai auginau vaiką, buvau nuostabi namų šeimininkė su trijų patiekalų vakariene. Laukdavau Ramūno ir jis sako, kad buvo gražiausi metai. Bet jis žinojo, kad vieną dieną atidarysiu duris ir save realizuosiu.“

Prasmindama savo karjeros pradžią Justina atviraus, kad tiesiai iš Skuodo į Honkongą ji išskrido vos trylikos metų.

„Savo tėvų klausiau, kaip jūs mane išleidot? Jie manimi pasitikėjo. Modelių gyvenimą Kinijoje fiksavo kameros. Agentūra žinojo, kada grįžtame namo. Klausia, kodėl neišsimiegojusi ir juodais paakiais. Jei ilgai taip tūsinsi, nupirks bilietus ir teks grįžti namo, tūsintis Skuode“, – apie modelių karjerą trukusią septynerius metus Kinijoje, pasakos Justina Rudokė.

Visa „KK2 penktadienio“ laida – šį vakarą 19.30 per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)