Mergina karjerą mados pasaulyje pradėjo tuomet, kai jos bendraamžiai dar mokėsi mokykloje. Prakalbusi apie pirmuosius modelio darbus, mergina pripažįsta, jog nuo pirmųjų dienų laikas prabėgo nepastebimai ir šiemet jau skaičiuoja dešimtmetį šioje srityje, rašoma pranešime spaudai.

Nors Dijorai ši veikla sekasi puikiai, prieš pusantrų metų ji startavo naujame amplua ir tapo viena iš laidos „Gero vakaro šou“ vedėjų. Mergina atvirauja, kad žengti tokio žingsnio niekuomet neplanavo, tačiau gavusi pasiūlymą juo susidomėjo – atsisakyti tiesiog negalėjo.

„Televizijos laidoje atsiradau labai netikėtai. Kuomet dar studijavau, gavau kvietimą atvykti į kastingą, po kurio ir sulaukiau šio pasiūlymo. Man viskas buvo labai netikėta, neplanuota. Tiesiog nusišypsojo laimė“, – šeštadienio laidoje prisiminimais dalinsis mergina.

Paklausta, kokia yra Dijoros mityba, mergina atviraus, kad savo svoriu ji buvo patenkinta visą gyvenimą ir neretai sulaukdavo pavydžių žvilgsnių vien dėl to, kad savo nepriekaištingas kūno formas jai pavyksta išlaikyti nelankant sporto salės.

„Nuo mažens nesportuodavau ir labai mėgau nesveiką maistą. Tačiau visai neseniai išsikėliau sau nemenką iššūkį – mėnesį maitintis sveikai“, – laidoje prisipažins Dijora.

Karantino laikotarpiu savo figūra ir sveikata susirūpinusi Dijora pasakos, jog jos mityba tapo kur kas pilnavertiškesnė, o siekdama palaikyti ne tik geras kūno formas, bet ir gerą savijautą, pamėgo ir į savo dienotvarkę įtraukė sportą.

„Dabar valgau produktus, kuriuose gausu baltymų, racioną papildau daržovėmis, labai mėgstu tuną ir kiaušinius. Be to, sąžiningai 3-4 dienas per savaitę intensyviai sportuoju namuose“, – atviraus mergina.

Kaip Dijorai sekasi dirbti televizijoje, kokiomis grožio paslaptimis pasidalins laidoje, kokių Velykinių tradicijų ji laikosi savo šeimoje ir kuris – Ilonos ar Dilano – pagamintas patiekalas jai patiks labiau – sužinosime jau šį šeštadienį, 8:30 val. per žiūrimiausią TV3 televiziją!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)