Tarp gražiausių moterų besisukantis vyras įsitikinęs – nėra nefotogeniškų moterų. O svarbiausia fotografo užduotis – išryškinti individualų žmogaus grožį. Tai Gediminas moka puikiai. Kiekvienoje nuotraukoje jis atskleidžia įdomiausias žmonių puses, o jo modeliais tapusios moterys tarsi nušvinta ir ima spinduliuoti švelniu moteriškumu.

Gediminas TV3 laidoje „Pasaulis pagal moteris“ žiūrovams praskleidė savo darbo, kurį yra įsimylėjęs, užkulisius, bei papasakojo, kas kiekvieną moterį daro nepakartojama. Pasirodo, kad prie to visuomet prisideda ir jo antroji pusė.

Meilė amžiaus ribų nepaiso

Gediminas su savo mylimąja ir sūnaus motina Beatriče susipažino darbe, o kartą, kai į ją pažvelgė kitomis akimis, prisimena iki šiol. Sykį pakvietęs ją valgyti sriubos, kurią pats pagamino, Gediminas liko sužavėtas.

„Man labai seksualu, kai moteris valgo. Matau, kad jai skanu, o aš duodu jai dar lėkštę humuso, daržovyčių... Toks sveiko žmogaus požymis – valgo“, – prisiminė pasakodamas Gediminas.

Porą skiria nemažas amžiaus skirtumas – žinomas fotografas atviravo, kad anksčiau jį tai glumino. „Galvojau, per daug, negali čia nieko būti“, – pasakojo Gediminas.

Tačiau jo nuomonę pakeitė itin sklandus bendravimas pasivaikščiojimų po parkus metu: „Supratau, kad man su ja faina, aš gerai jaučiuosi. Pradėjome kalbėti apie ateitį, ką ji planuoja daryti, dalintis šeimos vizijomis. Nors tuo metu nebuvo net bučkio – tiesiog einame kaip draugai, šnekamės“.

Fotografas laidos žiūrovams atvirai papasakojo ir apie savo dvejones, nerimą ir piršlybas, kurias vainikavo puiki žinia apie į pasaulį ateisiančią atžalą. Sūnaus gimimas į Gedimino gyvenimą įnešė naujų potyrių ir jausmų, apie kuriuos jis iki šiol kalba su ašaromis. O laidos žiūrovai išgirdo ir neeilinę vaiko vardo istoriją.

Visko pradžia

Šiandien vyras džiaugiasi savo šeima ir uždirbtu bei vertinamu vardu fotografijos pasaulyje. Tačiau kelias į pripažinimą nebuvo paprastas. Gediminas papasakojo, kaip būdamas 13 metų patyrė širdies operaciją, kuri jį sustabdė penkeriems metams. Tai žinomą vyrą privertė anksčiau subręsti ir būtent tuomet jis gavo dovanų savo pirmąjį fotoaparatą.

Jo noras susieti savo ateitį su fotografija aplinkinių nežavėjo, tačiau Gediminas buvo atkaklus. Noras mokytis, dirbti ir kurti jam atvėrė kelius. O šiandien jis drąsiai gali pasakoti apie savo sukauptą patirtį bei dalintis puikios karjeros sėkmės receptu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją