Su „Ką manai?“ vedėja Agne Armoškaite pašnekovai bus itin atviri. Buvusio žinomo futbolininko Raimondo Žutauto žmona Roma neslėps: išsaugoti šeimą gyvenant emigracijoje – kainuoja labai daug.

„Mes su vyru trejus metus praleidome gyvendami skirtingose šalyse, tačiau bent kartą per porą savaičių vykdavome vienas pas kitą susitikti. Kad ir pusiaukelėje tarp dviejų valstybių, ten kur vykdavo varžybos. Tik taip galima išlaikyti romantiką“, – prisimena R. Žutautienė.

Kitas laidos pašnekovas – vienas iš tūkstančių lietuvių, mėginusių surasti laimę Anglijoje, atskleis itin skaudžią savo patirtį. Vaikinas iškeliavęs į užsienį užsidirbti dingo kaip į vandenį – per pusantro mėnesio, apgautas darbdavių, su kišenėje švilpiančiais vėjais, jis neišdrįso apie savo nesėkmes papasakoti net Lietuvoje paliktai merginai. Grįžęs, nors ir „basas“, su gėlių puokšte rankose vaikinas iš savo mylimosios išgirdo pribloškiančią žinią: „susižadėjau su kitu. Aš išteku!“

Šis pašnekovas „Ką manai?“ studijoje viešai prisipažins savo meilę ir atskleis, jog dar neprarado vilties susigrąžinti prarastą merginą.

„Jei man taip padarytų vyras, tikrai neatleisčiau. Vyrai, nebūkite naivūs. Moterys, būkite gudrios – nepalikite savo antrų pusių vienų. Jie bus neištikimi!“ – patars R. Žutautienė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją