Dėl tokių savo klaidų ėmė atsiprašinėti ir pati K. Middleton. Neva, ji nėra profesionali grafikos dizainerė, dėl to ir pridarė klaidų redaguodama nuotrauką, rašoma pranešime spaudai.

Etiketo specialistas A. Lydeka pastebi, kad tai gali išduoti ir apie visai kitokias bėdas – ne pačią geriausią būsimos karalienės sveikatą po planinės pilvo operacijos. Viešumoje moteris nesirodo jau nuo sausio. Tad, galbūt, tokia fotošopinta nuotrauka bandyta užmaskuoti ne tokią gerą princesės sveikatą?

„Karališkoji šeima turės taisyti šią klaidą – mes labai greitu metu pamatysime naujas nuotraukas. Tikras nuotraukas. Arba viešą princesės Kate pasirodymą, kad visi pamatytų, kaip ji atrodo ir jaučiasi gyvai“, – mintimis dalinosi A. Lydeka.

Visai kitokios nuomonės yra fotografas ir dirbtinio intelekto menininkas Adas Vasiliauskas. Nors trūkumų nuotraukoje tikrai ne vienas – koreguota princesės Šarlotės ranka, princo Luiso megztinis, K. Middleton plaukai ir net plytelės – anot jo, problemos čia tikrai nėra.

„Mano nuomone, ji tiesiog ištrynė tai, ko nenorėjo parodyti. O tai būna paprasti dalykai, kurie žmonėms nepatinka. Kad keturi žmonės viename kadre gautųsi gerai, nėra lengva. Vaikai – ypač“, – sakė jis TV3 laidoje „TOP 3“.

„TOP 3“ – pirmadieniais-ketvirtadieniais, 21 val. per TV3.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją