Laidoje „KK2“ kalbinta moteris prabilo ir apie gerbėjų jai įteikiamas dovanas.

„Gavau įvairiausių dovanų. Nenoriu visko atskleisti, bet gavau labai daug saldumynų. Mano gerbėjai žino, kad labai mėgstu šokoladą, todėl visada jį dovanoja. Taip pat daug klausia, kas man patinka ir kas mane atpalaiduoja – tai žvakės. Turiu priklausomybę įvairiausioms žvakėms. Labai dažnai jš gerbėjų gaunu žvakių. Tai yra idealu“, – kalbėjo Blanka.

Ir nors dauguma giria merginos grožį, gimtinėje per nacionalinę „Eurovizijos“ atranką ji sulaukė daug pavydo ir skandalų.

Prieš pat Lenkijos finalą, jam dar net neprasidėjus, internete pasirodė pranešimų, kad į dainų konkursą keliauja būtent Blanka. TVP Polonia pranešimą išplatino likus dviem valandom iki koncerto pradžios, bet tada naujieną greitai ištrynė.

„Aš neturiu supratimo ir manau, kad tai buvo melas. Girdėjau, kad ir Lietuvoje taip pat buvo įvairiausių dramų dėl panašios situacijos. Ir anksčiau buvo panašių dramų. Daug žmonių man sakė, kad tai ne pirmas ir ne paskutinis kartais, kai tai vyksta. Tiesiog reikia tai išgyventi ir toliau dirbti savo darbus“, – mano ji.

Blanka „Solo“ (Lenkija)

Kiek vėliau paaiškėjo, kad Blanką į „Euroviziją“ delegavo konkurso komisija, kurioje buvo galimai asmeninis dainininkės choreografas, o kita komisijos nare buvo merginos mylimojo mama.

„Austinas Egurrola niekada nebuvo mano choreografas ir nestatė nė vieno šokio mano pasirodymams. Žmonės susigalvoja netikrų faktų, ištraukia juos nežinia iš kur ir tai plinta. Aš į tokias situacijas tiesiog nesigilinu, nes kam?“ – laidos metu klausė dainininkė.

Kad ir per skandalus, Blanka „Eurovizijoje“ dalyvavo ir užėmė 19 vietą. Jos daina „Solo“ tapo vasaros hitu ir „Youtube“ platformoje surinko 100 mln. peržiūrų.

„Neįtikėtina būti tokioje scenoje, pasirodyti prieš milijonus žmonių. Sunku apsakyti jausmą – tai buvo tobula. Aš manau, kad tai kiekvieno atlikėjo svajonė“, – sakė ji.

Beje, Blanka ne visuomet buvo dainininkė. Kelią į šlovę gražuolė pradėjo ant podiumo.

„Prieš kelis metus paraleliai dainavimui, užsiiminėjau modeliavimu jr taip užsidirbau pinigų. Modeliu dirbau, kad galėčiau išlaikyti save ir susitaupyčiau pinigų įrašų studijai, kur įrašinėjau savo dainas. Labai to norėjau, tai buvo mano gyvenimas“, – „KK2“ laidoje sakė dainininkė.

Be to, Lietuvos žiūrovai atkreipė dėmesį, kad Blanka neįtikėtinai panaši į Viktoriją Siegel.

„Iš tikrųjų kažkiek esu panaši, turime kažkokių bendrų bruožų. Labai graži mergina. Neturiu jokio supratimo, kuo ji užsiima, ką dirba, neįsivaizduoju ką veikia, bet atrodo labai gražiai“, – sakė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją