Laidoje garsus atlikėjas sakys, kad pažintis su praeityje garsia televizijos laidų vedėja buvo itin senamadiška. E. Lubys atskleis su ja susirašinėjęs ir laiškais.

„Mes vienas kitą žinojome prieš tai. <...> Gerai, gal šiek tiek atsiversiu. Mes buvome senamadiški, susirašinėjome tikrais laiškais. Faina prisiminti. Ji atvyko vasarą į Islandiją, mes leidome kartu laiką, keliavome“, – apie pažinties pradžią pasakos dainininkas.

Vyras neslėps, kad ir jam pačiam buvo netikėta, kaip pavyko sužavėti populiarumo viršūnėje buvusią Ž. Vaškytę.

„Iš tikro netikėta. Pagalvojam su žmona, kad vis dėlto egzistuoja likimas, kur traukte sutraukia žmones ir nieko negali padaryti“, – laidoje „Pas Editą“ sakys E. Lubys.

Laidos vedėja primins ir apie prieš 10 metų šeimos padarytą sprendimą tapti vegetarais. Nuo to laiko Živilė namuose ruošia tik specialiai paruoštus patiekalus. Tiesa, dainininkas atskleis, kad namuose nėra griežtų taisyklių, tad tikisi, jog vaikai pasirinks sau tinkamą kelią.

„Kai yra tvirtas santykis, ryšys, vaikai nori sekti paskui tėvus. Kai ryšys plaukiojantis, vaikai ieško kelio, kas irgi yra gerai. <...> Gal jūs rasit kažką geriau ir tai puiku, jei rasit geriau“, – sakys jis.

E. Lubys džiaugsis dėl to, kokia mama tapo Ž. Vaškytė.

„Aš jai ne kartą esu sakęs, kad ji labai daug savęs atiduoda vaikams. Ir, ko gero, tai jai buvo vienas iš geriausių komplimentų, kai pasakiau, kad aš norėčiau tokios mamos kaip ji.

<...> Labai džiaugiuosi dėl savo vaikų, kad jie turi tokią mamą. Ji kasdien gamina jiems maistą, deda į indelius, keliasi 5 val. ryto“, – prisiminęs šypsosis dainininkas.

Laidos „Pas Editą“ pabaigoje E. Lubys sakys, kad jų gyvenimuose atsiradus vaikams iškilo esminis momentas – karjera ar vaikai.

„Manau, Živilė aukojo savo karjerą dėl vaikų“, – tikins jis.

Apie E. Lubio gyvenimą Islandijoje, pažintį su žmona Živile ir šeimos gyvenimą galite žiūrėti Delfi TV laidoje „Pas Editą“ penktadienį, 20 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)