Šiuo metu Džordana ruošiasi koncertiniam turui „Nesudeginta ant laužo“ didžiausiose šalies arenose. Milijonas litų – tiek moteris prisipažins investavusi į pasirengimą koncertiniam turui, prie kurio projekto dirba daugiau nei 50-ies žmonių komanda.

Šiuos pinigus kartu su sutuoktiniu Elegijumi Džordana sako uždirbusi tuomet, kai pora susipažino. Ir skyrė juos ne savo svajonei, nuosavam namui, o koncertams.

Ateinančių metų balandį sukaks šešti Džordanos ir Elegijaus pažinties metai, beveik dvejus iš jų pora susituokusi. Kartu praleistus metus dainininkė vadina auksiniais. Galbūt todėl prabilusi apie mylimąjį Elegijų ir jo pastangas jos karjeroje, dainininkės akyse sužibs ašaros.

„Labai bijau jį prarasti“, - neslėps Džordana.

Interviu dainininkė davė savo gimtadienio išvakarėse, ir atsakė net į pačius nemaloniausius klausimus. Prisipažino apie ilgus metus trukusią priklausomybę alkoholiui ir buvusio draugo smurtą.

„Nepaisant visko, man pavyko įrodyti, kad visos nesėkmės, kalbos, manęs nepalaužė. Nesudegino....“, - išdidžiai sakys Džordana.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (388)