Savaitgalį į susiklosčiusią situaciją sureagavo ir socialinių mokslų daktarė, edukologė Austėja Landsbergienė. Garsi moteris viešai paprašė, kad ateityje „Dviračio žiniose“ ją įkūnytų kita aktorė – tik ne A. Baukutė.

„Prašau, jeigu kada nors vėl planuosite mane impersonifikuoti, kad tai darytų ne A. Baukutė. Nepriklausomai nuo to, kokios buvo tokio elgesio eteryje priežastys, su šiuo žmogumi nenoriu būti asocijuojama. Juk parodijuoti galėtų ir žmogus, nedarantis negarbės Lietuvos vardui“, – į H. Mackevičių socialiniame tinkle „Facebook“ viešai kreipėsi A. Landsbergienė.
Austėja Landsbergienė, Asta Baukutė

Tačiau ar į garsios moters prašymą bus atsižvelgta?

Pirmadienio pavakarę DELFI susisiekus su „Dviračio žinių“ prodiuseriumi H. Mackevičiumi, garsus vyras atsisakė patvirtinti arba paneigti kalbas apie A. Baukutės pasitraukimą iš laidos.

Į klausimą, ar A. Baukutei nebeliko vietos populiarioje politinio satyrinio humoro laidoje, H. Mackevičius teatsakė mįslingai – esą žiūrovai apie Astos likimą sužinos jau antradienio vakarą, laidos metu.

Nuo platesnių komentarų prodiuseris susilaikė.
Haroldas Mackevičius
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (120)