Nepaisant nesutarimų, neverta stebėtis ir dėl to, jog tarp projekto dalyvių sklandė ir romantiškos nuotaikos, tad būtent su meile susijusi yra ir šio sekmadienio tema – „burbulo“ dalyviai atliks gražiausius meilės kūrinius, rašoma pranešime spaudai.

Tačiau kaip ir kas savaitę, su projektu teks atsisveikinti dar vienam dalyviui.

Antradienį paaiškėjo, kurie „Didžiojo šou burbulas“ dalyviai gavo jau parinktas temas, o kuriems suteikta laisvė. Norbertas Liatkovskis šįkart atliks dainą „Familiar“, o jo kambario draugas Justinas Lapatinskas perdainuos Justino Timberlake’o dainą „Say Something“. Mia ir vėl gavo galimybę atlikti Lady Gagos dainą. Šįkart ji dainuos „Million Reasons“.

Šokėjai Justinas Mejeris ir Ieva Riepšaitė pasirodys pagal filmo „Purvini šokiai“ kūrinį „Time of my life“, o praėjusią savaitę į projektą atėjusiam naujokui Ruslanui Kirilkinui atiteko Samo Smitho kūrinys „I’m not the only one“.

Visi likusieji – Radži, Žygimantas Petkus ir Gabija Radžiūnaitė, Gabrielė Rutkauskienė-Vasha, Marius Jampolskis, Aleksandras Ivanauskas-Fara ir šokėjų pora Violeta DaQueen bei jos vyras Auggi – kūrinius galėjo rinktis savo nuožiūra.

Praėjusią savaitę su projektu teko atsisveikinti Kristinai Jurevičiūtei, o jos vietą pakeitė naujokas Ruslanas Kirilkinas. Kas projektą paliks, o kas taps nauju jo veidu, paaiškės jau šiandien vakare.

Įspūdingiausius pasirodymus pagal lietuviškus hitus „Didžiajame šou burbule“ išvysite jau šį vakarą, 19.30 val. per TV3 ir TV3 Play, o dalyvių gyvenimus sekti galite kiekvieną dieną per Go3!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)