Nuotykius iš šios salų valstybės Azijos pietryčiuose „Delfi TV“ žiūrovai galės stebėti jau nuo sausio 24 dienos laidoje „Dviračiu per Indonezijos džiungles!“.

Su Aurimu susisiekėme jam vos tik nuskridus į jo tikslu tapusią valstybę. Patyręs keliautojas netrukus mus įspėjo, kad gali atsirasti sunkumų su ryšiu, tačiau sutiko pasidalinti savo mintimis apie netrukus startuosiančią laidą.

„Šįkart atvykau į Indoneziją ir tai yra jau devintoji kelionė mano gyvenime, kurioje išbandau savo ištvermę, užsispyrimą ir psichologiją. Keliauju vienas ir ši kelionė leis ir man pačiam, ir visiems žiūrovams išvysti tikrąjį šio krašto veidą, gamtą, viską, ką slepia šio krašto gamta, gyvūnija.

Šios kelionės metu ketinu rodyti ir pasakoti apie viską, ką pamatysiu važiuodamas dviračiu, parodyti vietos kultūrą ir tai, kaip gyvena vietos gyventojai. Jau dabar aišku, kad manęs laukia tikrai nelengvas kelias, bet manau, kad jis bus ir kupinas įspūdžių, netikėtumų bei nesuvaidintų akimirkų“, – savo kelionių vaizdo dienoraštį „Dviračiu per Indonezijos džiungles!“, kuris bus rodomas šiokiadieniais 22 val, pristatė jis.

Indonezija yra viena egzotiškiausių šalių, tad ir žinomo keliautojo kelionių sąraše ji atsidūrė ne veltui. Iš salu sudaryta valstybė ribojasi su Rytų Timoru Timoro saloje, Malaizija Borneo saloje ir Papua Naująja Gvinėja Naujosios Gvinėjos saloje. Jau pirmosios laidos metu A. Valujavičius papasakos apie tai, kaip jam pavyko nukeliauti į Indoneziją bei kurias iš 30 provincijų jis ketina aplankyti savo kelionės metu.

A. Valujavičiaus kelionių dienoraštį „Dviračiu per Indonezijos džiungles!“ jau nuo sausio 24 d. stebėkite šiokiadieniais 22 val.

Delfi TV – nemokamas televizijos kanalas pasiekiamas visiems Lietuvos gyventojams. Nerandi? Kreipkis į savo televizijos tiekėją arba įjunk kanalų skenavimą savo televizoriuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją