Gera žinia kelionių entuziastams

Jau lapkričio 9 ir 10 dienomis kelionių mėgėjai kanale Delfi TV išvys dvi naujas laidas. Šį ketvirtadienį startuosiančiose „Kitokiose kelionėse“ – nesuvaidinta kelionių realybė su nesėkmėmis bei nuoširdžiomis pergalėmis. Čia žiūrovų lauks epizodai iš pačių įvairiausių pasaulio kampelių, į kuriuos vyks puikiai pažįstamas keliautojas Mantas Bertulis ir jo kompanionas.

Tuo tarpu laida „Egzotiniai keliai“ akyliausiems žiūrovams pažįstama – į Delfi TV eterį ji grįžta po trumpos pertraukos.

„Mūsų televizijos auditorija mėgsta laidas apie keliones. „Egzotiniai keliai“ jau anksčiau buvo viena žiūrimiausių, šią kategoriją papildo netradicinio formato laida „Kitokios kelionės“. Kartu su Mantu Bertuliu į kelionę vyksiantis žmogus nežinos krypties, jam tai bus staigmena. Jų patirti nuotykiai suguls į kelių serijų ciklą“, – sako Delfi TV video vadovas Arturas Paknys.

Turinys krepšinio mėgėjams ir norintiems gyventi sveikiau

Kaip tinkamai pasirūpinti savimi ir savo kūnu, ką simbolizuoja pokyčiai organizme ir kaip suprasti apie galimas ligas iš pirmų simptomų – visa tai atsinaujinusioje laidoje „Sveikatos receptas“, už kurios vairo stoja žinoma žurnalistė Fausta Marija Leščiauskaitė. Jau lapkričio 11 dieną Delfi TV žiūrovai išvys pirmąją laidą.

O nuo lapkričio 9 dienos krepšinio sirgaliai per Delfi TV galės mėgautis labiausiai intriguojančiomis „7bet-NKL“ akistatomis. Transliacijos numatomos kiekvieną ketvirtadienį nuo 18 valandos.

„Portale Delfi sporto entuziastai gali matyti visas „7bet-NKL“ rungtynes, tačiau nuo šiol ketvirtadienio varžybas rodysime ir per televiziją. Tai puiki žinia krepšinio mėgėjams“, – sako Delfi TV video vadovas.

Delfi TV eteryje – žiūrovų pamėgtos laidos

Gerbėjus toliau džiugins dar naujo sezono pradžioje pristatytos Delfi TV laidos „Kasdienybės herojai“ su Rūta Lape, „Pas Editą“ su Edita Mildažyte, „Orijaus kelionės“ su Orijumi Gasanovu, „Jūs rimtai„ ir „Ar galiu užeiti?“ su Kristina Pocyte-Medute, „Kriminalinė zona“ su Dailiumi Dargiu, „Savaitės kriminalai“ su Jauniumi Matoniu, „Ūkininko Petro dienoraštis“ su Petru Šiaučiūnu, „Aurimo būstas“ su Aurimu Valujavičiumi, „Kada įkurtuvės?“ su Kornelija Jasiūnaite, „Ką žmonės dirba visą dieną?“ su Mantu Stonkumi, taip pat aktualių pokalbių laidos „Iš esmės“, „Delfi diena“, „Delfi interviu“ su portalo „Delfi“ vyr. redaktore Rasa Lukaityte-Vnarauskiene.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją