Renginys „Kalėdiniai atradimai su Kake Make“ – tai interaktyvi kalėdinė programa visai šeimai. Būdami prie ekranų, Jūs tikrai negalėsite ramiai išsėdėti vietoje, nes mylimiausi vaikų personažai kvies visus drauge prasimankštinti, dalyvauti kalėdinėje viktorinoje, ieškoti pasislėpusių daiktų, dalintis savo ypatingai slaptais receptais, kartu dainuoti ir šokti.

„Ar žinote, kokį žaidimą Kalėdų laikotarpiu žaidžia Kakės Makės šeima? Šis žaidimas vadinasi „Kalėdų saugotojas“. Kakė Makė su tėveliais susitarė iki Kalėdų padaryti kuo daugiau gerų darbų. Daugiausiai gerų darbelių atlikęs šeimos narys galės save vadinti „Kalėdų saugotoju“. Kakė Makė į pagalbą pasikvietė Netvarkos nykštuką, kuris sudarė jai ilgą gerų darbų sąrašą. Kalėdinių atradimų kelionė prasideda! – šventinio renginio detales atskleidžia pramogų erdvių „Kakės Makės pasaulis“ direktorė Gerda Kairytė, kurie ir sukūrė kalėdinį renginį Kakės Makės gerbėjams.

Išankstinę renginio „Kalėdiniai atradimai su Kake Make“ premjerą bus galima žiūrėti nuo gruodžio 17 d. iki 23 d. „Delfi Plius“ platformoje.

Visiems „Delfi Plius“ nariams renginys nemokamas, o norintiems tapti nariais ir žiūrėti ne tik Kakės Makės renginį, bet ir mėgautis kitu „Delfi Plius“ turiniu, tai kainuos vos 1 Eur.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)