Nors Donatui teko gyvenime nemažai šokti, sportiniai šokiai jam, kaip ir kitiems dalyviams – naujas žanras, kurio teks mokytis nuo pradžių ir, ko gero, išklausyti karčią Ievos Šimukauskienės kritiką. Su Ieva Donatas mokėsi vienoje mokykloje, o dabar vaidina naujame LNK seriale.

„Prieš sutikdamas ateiti šokti į „Kviečiu šokti“, mąsčiau apie tai, kad Ieva bus komisijos narė. Bet juk mes suaugę žmonės, ir skiriame, kas serialai, kas draugystė ir kas – šokių projektai. Ir vertins ji mane pagal tai, kaip šoku, o ne pagal tai, ką veikiu gyvenime. Vytenį Pauliukaitį irgi pažįstu iš teatro laikų, bet tai nieko nereiškia“, - šypsosi Donatas.

Prieš priimdamas svarbų sprendimą, Donatas pirmiausia susitiko su būsimąja partnere. „Nepuoliau stačia galva. Man labai svarbu, su kuo šoku. Ernestos nepažinojau, bet man ji iš karto patiko. Man nebuvo svarbu, ar ji graži, man tiesiog buvo svarbu suprasti, ar tarp mūsų nebus sienos“.

„Kviečiu šokti“ Donatui bus tarsi sugrįžimas į didžiąją šokių sceną. Baigęs karjerą Operos ir baleto teatre, vaidinęs A. Cholinos teatre, aktorius jau metus nešoko, nors šokį vadina savo gyvenimu.

„Šokių pertrauką kompensavau dėstydamas Eglės Špokaitės baleto mokykloje“, - sako Donatas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją