„Šios meilės dienai skirtos akcijos taisyklės – pačios paprasčiausios: tereikia būti labai įsimylėjusiam, su savimi nešiotis specialų akcijos lipduką su TV3 Amūru ir laukti mūsų. Kuriame mieste ir kokioje vietoje lankysis mūsų valentininė komanda, sužinosite išsiuntę SMS žinutę numeriu 1611 su žodžiu MYLIU ir mylimojo vardu. Atėjusiųjų į sutartą pasimatymo vietą laukia smagūs žaidimai ir galimybė tapti mylimiausia TV3 žiūrovų dienos pora.

Už tai jūs galite laimėti tiek šokolado, kad širdis apsals, kavos, kad rytais jos aromatu galėsite žadinti savo mylimąjį, mobiliuosius telefonus, kad galėtume savo mylimajai kasdien kartoti „myliu, myliu”, fotoaparatus romantiškiausioms akimirkoms įamžinti, o akcijos finale ir puikų automobilį „medaus mėnesio” kelionėms ir romantiškiems pasimatymams”, – romantiškas dovanas vardija ir akcijos taisykles atskleidžia TV3 Šv. Valentino dienos komandos narė gelbėtoja Brigita.

Romantiškoji akcija su porų varžytuvėmis laidoje „TV pagalba” bus rodomos nuo sausio 25 dienos. TV3 žiūrovų sausį ir vasarį laukia net 14 romantiškų reportažų, o įspūdingas superfinalas – vasario 14 dieną.

„Aš pirmąkart esu Amūru ir man be galo smagu ir juokinga. Nebūsiu tas apsisaldėjęs angelėlis iš valentininių atvirukų, būsiu Amūras – tikras šelmis, tad mūsų laukia išties juokingos, šmaikščios ir netikėtos pramogos įvairiausiuose šalies miestuose. Įsimylėjėliai, laikykitės, Amūras Šelmis ruošiasi pas jus!” – juokiasi pats įsimylėjęs „dangietis” Natas.

Romantiškoji akcija su porų varžytuvėmis, gelbėtojais Gediminu ir Brigita bei Amūru Šelmiu – nuo sausio 25 dienos laidoje „TV pagalba” 20.00 per TV3.