Laidoje „KK2“ Karolis pasakojo, kad per vėlai apsižiūrėjo, jog tą pačią dieną turi koncertą Kalvarijoje, už 300 metrų nuo sūnaus mokyklos Akmenėje.

„Pražiūrėjau, kad man koncertas Kalvarijoje 15 val. Supratau, kad aš nespėju. Turiu 11 val. išvažiuoti, kad spėčiau į koncertą. Pradėjau skambinti organizatoriams, prašiau perkelti koncertą, bet sakė ne, nes buvau vienintelis, turintis pasirodyti 15 val.“ – sakė jis.

Karolis negalėjo nuvilti nei sūnaus, nei gerbėjų, tai sugalvojo planą, kaip pabūti abiejose šventėse.

„Rugsėjo 1-oji tokia šventė, kur nesugrąžinsi ir neprašysi vaiko, kad pasiliktų antriems metams dėl tetuko. Sudalyvavau, buvo labai faina“, – džiaugėsi dainininkas.

Po sūnaus rugsėjo 1-osios šventės K. Akulavičius nuskubėjo į aeroklubą ir iš ten su lėktuvu pakilo į orą Kalvarijos link. Kelionė neprailgo.

„Išskridome pusę pirmos. Donatas jau laukė mano nusileidimo. Turėjome saugų skrydį, labai faina, pusantros valandos. Buvo super. Emocijų burbulas. Ir vaiko rugsėjo pirmoji, ir skrydis. Spėjau. Pats labai laimingas, kad nepraleidau“, – laidoje kalbėjo garsus vyras.

Karolis Akulavičius

Keliauti automobiliu būtų daug pigiau, bet tądien rūpėjo visai ne pinigai. Laidos vedėjui pasiteiravus, ar liko honoraro po koncerto, dainininkas prisipažino, kad liko.

„Truputį liko sustoti į degalinę, suvalgyti mėsainį, atsigerti kavos. Smulkmenos. Tą dieną turėjome du koncertus, tai bet kokiu atveju vienas prisidėjo ir atsipirko“, – sakė jis.

Karolis su Donatu dabar svarsto rimtą galimybę išmokti pilotuoti lėktuvą ir į koncertus skraidyti iš Akmenės. Taip susitaupytų nemažai laiko.

„Esu skridęs 5 valandas su Arūnu ir jis man tik dabar sužadino tuos jausmus, davė ore papilotuoti. Sakė, kad manęs jau laukia. Tai pasižadėjau po žiemos sugrįžti į skraidymo mokyklą ir išsilaikyti“, – laidoje „KK2“ kalbėjo atlikėjas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją