Vienas iš pretendentų laimėti viliojantį piniginį prizą – pramogų pasaulio intrigomis besidomintiems žiūrovams jau pažįstamas Ignas Jomantas. Verslininku ir lenktynininku save pristatantis vyras nevengia paminėti ir romantinės praeities su žinoma nuomonės formuotoja Viktorija Siegel, rašoma pranešime spaudai.

Realybės filmo pristatymo akimirkos:

„Esu profesionalus lenktynininkas, laimėjęs ne vieną apdovanojimą, o taip pat man priklauso didžiausia Vakarų Lietuvoje nekilnojamojo turto kompanija. Na, ir buvau V. Siegel meilužis, tiksliau, ji buvo mano meilužė“, – asmeninio gyvenimo po uždangomis neslapsto I. Jomantas.

Nors ir varžysis dėl 30 tūkst. eurų, pinigai I. Jomantui nėra svetimi, o prabangus gyvenimas, kaip jis pats teigia, gali labai varginti.

„Jachtos, sportinės mašinos, kiti žaisliukai yra įdomūs tik pirmą mėnesį. Tas prabangus gyvenimas nėra lengvas, jis – gana sudėtingas. Visa tai reikia išlaikyti, tad gaunasi papildoma atsakomybė. Jei tu turi du vaikus, tai jachta tampa trečiu vaiku, lėktuvas – ketvirtu, o brangus sportinis automobilis – penktu. Tada tu turi ne du, o jau visus penkis rūpesčius“, – įsitikinęs I. Jomantas.


Kitokį požiūrį į pinigus turi kita realybės serialo „Tiltas“ dalyvė Alina Kavaliauskaitė, kuriai laimėtas prizas kardinaliai pakeistų gyvenimą ir išpildytų didžiausią jos svajonę – vaikams padovanoti nuosavus namus. Viena tris vaikus auginanti jauna moteris išgyveno sunkią vaikystę asocialioje šeimoje, tad dabar sunkiai dirba, kad savo atžaloms sukurtų gražų gyvenimą.

„Dirbu fiziškai sudėtingą darbą statybose, esu atsakinga už apdailą. Tenka kilnoti sunkius daiktus, kone visada dirbu pakėlusi rankas, tad nugaros skausmas – dažnas palydovas“, – sako A. Kavaliauskaitė, kurios svajonei dirbti slaugos namuose koją kiša neįgytas išsilavinimas.

Unikaliame laukinės Lietuvos gamtos kampelyje netoli Telšių nufilmuotame realybės seriale žiūrovai išvys ir pirmąją Jono Valančiūno trenerę Sinilgą Bartasevičiūtę, 140 kg numetusią verslininkę Ugnę Usevičiūtę, Lietuvos kalėjimų tarnybos Saugumo valdymo skyriaus specialistą Gediminą Plokštį, profesionalų kovotoją Vitą Karosą, statybininką Kazimierą Bergelį, suvirintoją Eidmantą Bugailiškį, renginių ir rezervacijų vadovę Laurą Kublinskaitę, juvelyrę Solveigą Vasiliauskaitę, aktorę Vidmantę Šukytę ir vadybininką Simoną Bisikirską.

Visi šie dalyviai sieks vieno bendro tikslo – pastatyti trijų šimtų metrų ilgio Tiltą, jungiantį jų stovyklavietę su ežero saloje stovinčiu Švyturiu. Dalyviams ne kartą teks išbandyti savo moralės ribas ir atsakyti sau į klausimą – ką jie yra pasirengę padaryti dėl viliojančio piniginio prizo?

„Telia Play“ pasaulyje sparčiai išpopuliarėjusio realybės serialo „Tiltas“ frančizę iš Prancūzijos televizijos kompanijos „Banijay“ įsigijo tuo pat metu kaip ir „Paramount“, „HBO“ bei „Amazon Prime“, kuriantys šį realybės serialą Skandinavijos šalyse.

Realybės serialo „Tiltas“ premjera per „Telia Play+“ – jau spalio 4 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)