Įstaigos atidaryme netrūko gerbiamų svečių – apsilankė ne tik būsimi senelių namų gyventojai, Inetos uošvis Žilvinas Žvagulis ir Irena Starošaitė, bet ir sesė Irūna Puzaraitė su Mariumi Jampolskiu, verslininkas Danielius Bunkus.

„Prieš metus dar vaikščiojome į naktinių klubų atidarymus, o dabar jau vaikštome į senelių namų atidarymus“, – juokavo garsus verslininkas.

Ant raudonojo kilimo lipo ir Inetos vyro Ąžuolo mama, pirmoji dainininko Žilvino Žvagulio žmona Regvita. Moteris juokavo, kad marčios senelių namuose praleis ir savo auksinius metus. Geriausia būtų, jei gautų keturvietį kambarį, kurį dalintųsi su Ž. Žvaguliu ir I. Starošaite. Užėjusi į trivietį kambarį, Regvita sakė, kad jame trūksta vienos vietos.

„Dar vienos lovos reikia – Žvagulis, Irena, mano vyras Patrikas ir aš. Reikėtų dar didesnio, kad pasišokti ir padainuoti“, – kalbėjo Regvita Macdonald.

Moteris prasitarė, kad Ž. Žvagulis žadėjo, kad įstaigoje šokių ir dainų netruks.

„Sakė, kad turi būti ir baras“, – juokėsi pašnekovė.

Senelių namų atidaryme lankėsi ir Inetos Žvagulienės mama Ramutė. Anot jos, iš pradžių dukros užmojais buvo sunku patikėti, tačiau dabar, matydami įgyvendintą svajonę, tėvai be galo didžiuojasi.

„Tikrai nesitikėjome. Kai Ineta pasakė, ką galvoja, maniau, jog tai neįmanoma. Šiandien pati savo akimis tikiu, kad viskas yra pasiekiama ir viską įmanoma padaryti per ryžtą, užsispyrimą. Be galo džiaugiamės. Žodžių trūksta, kaip didžiuojamės savo vaiku“, – kalbėjo Inetos mama.

Moteris sakė, kad norėtų, kad senatvėje ją pasirūpintų dukra Ineta. Tiesa, kol kas į senelių namus kraustytis dar nežada – tik žvalgosi.

„Mums dar per anksti tokie dalykai. Tikimės, kad ateis tas laikas, tai galėsime čia daugiau pagyventi, tik dar ne dabar“, – sakė pašnekovė.

Irena Starošaitė vylėsi, kad ateityje senelių namuose bus galima pramogauti ir gyventi linksmai – niekas prie lango nerymos. Moteris sakė, kad kelių šokių žingsnelių čia gyvensiančius senjorus galėtų išmokyti pati.

„Gal čia koks nors paslėptas talentas gyvens, norės padainuoti? Jeigu ko reikės, mes jau bendravome su Ineta“, – sakė dainininkė.

Apie orią senatvę, Vytenio Alex Partiko jaunystės šėlsmą ir neteisybę Rusijoje – laidoje „KK2“ per LNK.lt ir LNK eteryje.