TV1 laida „Žilvino atostogos" skirta žvejams ir žmonėms mėgstantiems gamtą, nuotykius bei keliones. Čia įdomiai ir išradingai žiūrovai bus supažindinti su žūklės galimybėmis kaimyninių šalių vandenyse. Laidos rengėjai stengsis taip išsamiai ir vaizdingai papasakoti apie meškeriojimą, kad ne tik laidos vedėjo, bet ir žiūrovų laimikiai būtų rekordiniai.

„Jau atsibodo laidose apie žūklę gauti teleparduotuvės kratinį su šiokiu tokiu žūklės prieskoniu. Taip jau yra, jog dauguma Lietuvos žūklės laidų negalvoja apie laidos turinį, o vykdo finansinių rėmėjų užduotis išparduoti prekes“, - mintimis dalinosi laidos bendraautorius ir vedėjas Žilvinas Žitkus.

„Žilvino atostogų" trukmė – net valanda. Per tiek laiko žiūrovams bus pateikta pakankama dozė nuotykių, emocijų ir adrenalino, kad su gera nuotaika lauktų kitos laidos. Dar daugiau – kūrėjai įsitikinę, kad privers ne vieną iš žiūrovų praleisti dalį atostogų ar bent kelis ateinančios vasaros savaitgalius gamtoje, žvejyboje.

O kokia paties Žilvino gyvenimo žuvis?

„Mano didžiausias karpis svėrė 21 kilogramą, šamas - 24, lydeka - 7, karosas - 2.5, tačiau tikrosios tos vieninteles kol kas niekaip nesugaunu“, - pranešime spaudai šypsosi naujos TV1 laidos vedėjas Žilvinas Žitkus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją