Į renginį atvyko daugybė žinomų žmonių: Ineta Stasiulytė, Aistis Mickevičius, Saugirdas Vaitulionis, Laurynas Suodaitis, Erika Vitulskienė, Renata Šakalytė, Simona Lipnė, Viktorija Šaulytė, Joringis Šatas, Jurijus Smoriginas, Darius Petkevičius, Simona Starkutė, Jolanta Svirnelytė, Dilan Dampella Gamage, Diana Dargienė su dukra Une ir kiti, rašoma pranešime spaudai.

Taip pat vakarėlyje dalyvavo ir laidos vedėjai – Ilona Juciūtė ir Robertas Svetlauskas, laidos prodiuserė, prodiuserinės kompanijos „TV Topas“ vadovė Vaida Poderytė-Bernatavičė bei visa likusi kūrybinė komanda, kuri vienbalsiai tikina, kad šis sezonas tikrai bus išskirtinis.

O laida „Virtuvės istorijos“ šį sezoną į eterį sugrįžo išties atsinaujinusi – ištikimus žiūrovus džiugina ne tik nauja, moderni ir šiuolaikiška studija, bet ir pasikeitusi laidos koncepcija – pas I. Juciūtę studijoje apsilankantys svečiai turi atskleisti savo TOP 3 ingredientus, be kurių neįsivaizduoja nei dienos, o Ilona, naudodama tuos ingredientus, turi sukurti receptą, kurį laidoje ir pagamina kartu su laidos svečiu. Recepto gamybą lydi atviri pokalbiai ir pačios įdomiausios virtuvės istorijos!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)