„The Hollywood Reporter“ duoto interviu metu, kuris buvo paskelbtas ketvirtadienį, serialo kūrėjai Marta Kauffman ir Davidas Crane’as bei vykdomasis prodiuseris ir režisierius Kevinas Brightas buvo paklausti, ar žinojo, kad J. Aniston ir D. Schwimmeris filmuodamiesi vienas kitam pajuto šiltus jausmus.

„Filmavimo aikštelėje tai buvo labai karštai aptarinėjama tema, nes jųdviejų jaudulys aiškiai rodė, kad yra šis tas daugiau nei tik puiki vaidyba. Visi įtarinėjo, kad Jennifer ir Davidas užmezgė romaną“, – sakė 66-erių metų amžiaus K. Brightas.

„Galiausiai žmonės pradėjo skleisti įvairiausius gandus, bet buvo aišku, kad jie nėra iš piršto laužti, nes šie aktoriai puikiai jautėsi vienas kito draugijoje, – tęsė K. Brightas. – Juk Rosso ir Rachel santykiai irgi buvo labai įdomūs. Bet, kaip ir seriale, tam tikra prasme teko nemažai palaukti, tačiau nieko tokio taip ir neįvyko. Laiminga pabaiga – tik seriale.“

64-erių metų amžiaus M. Kauffman teigimu, „buvo gana akivaizdu“, kad J. Aniston ir D. Schwimmeris jautė vienas kitam didžiulę simpatiją.

„Tiksliai nežinojome, nes tokių dalykų neklausinėjome, bet matėme, kad tarp jų užsimezgė romanas, – sakė ji. – Tačiau tai neturi nieko bendra su Rosso ir Rachel siužetine linija. Galbūt jiems tiesiog reikėjo mažiau stengtis įtikinamai suvaidinti romantiškus jausmus.“

Paklaustas, ar kada nors su J. Aniston ir D. Schwimmeriu kalbėjo apie iššūkius, galinčius iškilti filmavimo aikštelėje dėl nesėkmingai susiklosčiusių santykių tarp aktorių, K. Brightas tiesiog pareiškė, kad geriausia „į tokius dalykus nesikišti ir leisti įvykiams vystytis natūraliai“.

„Nesinori kišti nosies į aktorių asmeninį gyvenimą, nes tada kaip prodiuseris atsidursi išties keblioje padėtyje, – paaiškino jis. – Mes ir nekišome, nes įrodymų nebuvo, tik kalbos.

Pasirodžiusios specialios serijos metu vedėjas Jamesas Cordenas pasiteiravo legendinio serialo aktorių, ar buvo užmezgę romaną su savo kolega.

J. Aniston pasiūlius į šį klausimą atsakyti D. Schwimmeriui, jis prisipažino, kad buvo ją „aistringai įsimylėjęs“.

„Tam tikru momentu kritome vienas kitam į akį, – sakė D. Schwimmeris. – Bet tai priminė du prasilenkiančius laivus, nes kuris nors iš mudviejų visada turėjo antrąją pusę. Gerbėme vienas kitą ir neperžengėme šios ribos.“

J. Aniston pridūrė: „Atsimenu, kaip kartą pasakiau Davidui: „Bus taip apmaudu, jeigu pirmą kartą pasibučiuosime per nacionalinę televiziją. Taip ir nutiko – pasibučiavome garsiojoje serialo kavinėje.“

Aktorės teigimu, užuot pasidavę jausmams, jie „visą savo meilę ir susižavėjimą vienas kitu nukreipė į personažus Rossą ir Rachel“.

J. Aniston ir D. Schwimmerio įkūnyti veikėjai visus 10-imt serialo sezonų vertė žiūrovus spėlioti, kaip susiklostys jųdviejų santykiai. 2004 m. parodytoje „Draugų“ finalinėje serijoje pora, kuriai aštuntajame sezone gimė dukra Emma, vėl susiėjo nepaisant to, kad Rachel priėmė „Louis Vuitton“ darbo pasiūlymą Paryžiuje.

Realybėje D. Schwimmeris buvo vedęs Zoe Buckman, su kuria 2010 m. susilaukė dukters Cleo. Juodu išsiskyrė 2017 m. J. Aniston buvo ištekėjusi už Brado Pitto (2000–2005 m.), paskui už Justino Theroux, su kuriuo išsiskyrė 2018 m. po daugiau nei dvejų metų trukmės santuokos ir beveik septynerių metų, praleistų drauge.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)