Vis tik Ąžuolas neslepia – viešumo kaina yra labai didelė, todėl kartais jam tenka susidurti net su grasinimais viduryje baltos dienos.

„Tikrai yra buvę atvejų, kai sulaukiau grasinimų susidoroti, jau nekalbant apie šlykščias žinutes, kurias gaunu instagrame iš „fake“ anketų. Tokie dalykai iki šiol mane labai stebina – juk aš dirbu savo darbą, turiu elektroninę parduotuvę, aktyviai vedu savo instagramo paskyrą, bet, pasirodo, mano energija ir pozityvumas kitus erzina. Gaila žmonių, kurie taip elgiasi“, – pranešime spaudai neslepia plaukų meistras.

Ėmėsi naujo projekto

Ą.Misiukevičiaus dienotvarkę pastaruoju metu papildė dar vienas naujas projektas – Ąžuolas tapo tinklalaidės „Tik į priekį“ vedėju.

Prieš kurį laiką Ąžuolui jau yra tekę kalbinti garsias Lietuvos moteris, tačiau dabar jis grįžta į vedėjo kėdę dar labiau pasiruošęs kalbėti ne tik patogiomis, bet ir itin intriguojančiomis temomis: „Mano tinklalaidė žiūrovus „Youtube“ kanale „Gyvenimas šiaurėje“ pasieks nuo gruodžio 2-osios.

Šeštadieniais kviesiu visus jaukiai įsitaisyti ir kartu praleisti vakarą. Šiek tiek intriguosiu – pirmoji viešnia, su kuria kalbėsimės, itin garsi pramogų pasaulio žvaigždė.

Kai gavau iš prodiuserės kvietimą prisidėti prie Youtube kanalo „Gyvenimas šiaurėje“ ir vesti tinklalaidę, ilgai nesvarsčiau.

Man tai – įdomus iššūkis, priimu jį kaip dar vieną galimybę augti, tobulėti bei iš arčiau pažinti garsius Lietuvos žmones.

Mūsų komandos tikslas ne tik jaukiai pasikalbėti su Lietuvos garsenybėmis, bet ir atskleisti juos dar nebandytais būdais. Pavyzdžiui, turime paruošę ne vieną išbandymą pramogų pasaulio žvaigždei – drąsius žaidimus, provokuojančius iššūkius ir netikėtus klausimus.

Išduosiu paslaptį – vienai itin garsiai pramogų pasaulio žvaigždei teko daryti net tiltelį, o su kita filmavimo metu pakavome sekso žaisliukus.

Daug išduoti negaliu, bet visų, kurie prisijungs prie „Youtube“ kanalo „Gyvenimas šiaurėje“, lauks smagus laikas ir geros emocijos“, – pasakoja tinklalaidės vedėjas.“

Pristatė nišinius kvepalus

Visai neseniai jis pristatė ir savo pirmuosius nišinius kvepalus „Tik į priekį“, kuriuose juntamos itališkos bergamotės, bulgariškos turkiškos rožės, egiptietiško jazmino natos.

Ą.Misiukevičius sako, kad nors Lietuvoje kvepalų pasiūla tikrai nemaža, kaip ir visame pasaulyje, vis tik vietos po saule tikrai užteks visiems.

„Sveika konkurencija yra labai gerai – mes visi turime iš ko mokytis, augti kaip meistrai, tačiau kalbant apie mane, galiu pasakyti, kad kasdien konkuruoju tik su savimi, o ne kitais.

Noriu būti geresne savo versija kiekvieną dieną ir nesižvalgau, ką daro kiti“, – atvirauja garsus vaikinas.

Ąžuolo Misiukevičiaus tinklalaidę „Tik į priekį“ kviečiame žiūrėti kiekvieną šeštadienį 20 valandą Youtube kanale „Gyvenimas šiaurėje“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją