I. Valinskienė su Deiviu mikrofonu dalinasi jau ne pirmą kartą. "Kodėl aš tapau laidos vedėja, turbūt visiems kaip ir aišku. Dėl to galima įtarti šeimyninius ryšius su prodiuseriu. O vat visiems turėtų būti įdomu, kodėl Deivis?" - šypsojosi balsingoji vedėja.

A. Valinskas patikslino žmoną, kad laidos vedėjus pasiūlė BTV televizija. Nes Deivio ir Ingos duetas prieš keletą metų ryškiai sublizgėjo „Auksiniuose svogūnuose“.

„Lietuvos muzikos legendų“ vedėjai vienas kitam negailėjo komplimentų bei gyrė vienas kito profesionalumą. Ir išvaizdą. "Veidrodyje pamačiau, kaip mes kartu atrodome. Negalvojau, kad Inga tokia didelė", - šypsojosi Deivis.

"Jis vis pyksta dėl mano aukštakulnių batų", - krizeno I. Valinskienė. "Bandėme Deiviui paskolinti Ingos batus, bet netgi su jais jis vis tiek gerokai už ją mažesnis", - žmonai antrino A. Valinskas.

Beje, laida, dar nepasiekusi eterio, jau sulaukė „skandalingo projekto“ epiteto, kai metų pradžioje dainininkas Airidas apkaltino televizijos prodiuserį A. Valinską pavogus iš jo idėją kurti tokio žanro laidą. Tuo metu A. Valinskas nuo bet kokių komentarų susilaikė.

"Aš labai dėkoju Airidui už nemokamą reklamą, nes laida, dar nepasirodžiusi, jau tapo kultine. Tačiau „Lietuvos muzikos legendų“ projektas, užregistruotas darbiniu pavadinimu kaip „Legendos“, BTV dienotvarkėje kabojo nuo rugsėjo mėnesio. Tik nebuvo tiksliai aišku, kada jis pasirodys", - tikino A. Valinskas.

Projekto „Lietuvos muzikos legendos“ pristatymas - DELFI galerijoje:

Projekte „Lietuvos muzikos legendos“ susitiks negęstančios mūsų šalies scenos žvaigždės, o šiuolaikinių atlikėjų lūpose atgims garsiausios lietuviškos estrados dainos.

Kiekvienoje laidoje viešės „Muzikos legendos“ vardo nusipelnę atlikėjai. Pavyzdžiui, pirmose laidose jau dalyvavo Stasys Povilaitis, grupė „Rondo“. Tačiau jie nekoncertuos, tik vertins kitus dalyvius. Projekte dalyvaus „Božolė“ choras, Rytis CicinasAndrius ButkusIrena Starošaitė, grupė DAR, "čilinam",Česlovas Gabalis, Artas, Eglė Jakštytė. Planuojamas trylikos laidų ciklas. Laida startuos šį ketvirtadienį per BTV.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (94)