Pasklidusi žinia, neva didžiuliais honorarais garsėjantis A.Valinskas palieka LNK ir režisuos TV3 Išsipildymo akciją, sujaudino net ilgametės renginio globėjos bei vedėjos N.Marčėnaitės artimuosius.

Svarbiausia – idėja

„Girdėjau įvairių gandų. Net mama paskambino ir ėmė klausinėti, ar dabar A.Valinskas, o ne aš vesiu renginį. Gal taip ir bus, bet aš nieko nežinau. Manęs niekas neinformuoja, o aš ne iš tų, kurie pultų domėtis. Jeigu ir yra kokių nors planų, matyt, jie pagrįsti. Džiaugiuosi, kol manęs reikia. O jeigu atsitiks taip, kad nebereikės, tragedijos iš to taip pat nedarysiu, yra daugybė žmonių, kurie vietoj manęs gali vesti renginį“, – dienraščiui L.T. sakė Nomeda. Iš eterio pasitraukusi dailininkė tikino, kad jai svarbiausia yra šio projekto idėja, o kas ją įgyvendins – tai jau smulkmenos.

Kaina – reali

Dienraščiui L.T. A.Valinskas teigė, jog iš LNK neišeina, tačiau yra gavęs pasiūlymą tapti vienu iš Išsipildymo akcijos bendraautorių.

„Nematau čia nieko keisto, yra prodiuserių, kuriančių laidas skirtingoms televizijoms“, – teigė Arūnas. Jis neneigė girdėjęs, kad buvo prodiuserių, kurie už darbą paprašė didesnės sumos, o Individuali A.Valinsko firma pasiūlė tinkamą kainą. „Mes nedirbame už dyką, tačiau visada nustatome realią kainą, už kurią galime produktą pagaminti, – aiškino prodiuseris. – Nuraminkite skaitytojus: aš tikrai nevesiu šio renginio. Bus du vedėjai – Marijonas Mikutavičius ir N.Marčėnaitė. Juos žiūrovai eteryje ir matys.“

Planuojami kiti darbai

„Buvo garbė padėti rengti šį projektą. Tačiau tai sudėtingas renginys. Jam ruošiantis jau nuo rugsėjo reikia atsisakyti visų projektų. O šiemet turime kitų įdomių darbų, – dienraščiui L.T. sakė praėjusių metų Išsipildymo akcijos finalinį koncertą režisavusios agentūros „Elitaz“ vadovas Gediminas Jaunius. – Manau, gerai, kad kasmet renginys patikimas vis kitiems kūrėjams, turintiems naujų idėjų. Dėl to Išsipildymo akcijos dalyviai bei žiūrovai tik laimi.“