Naujausiame LNK seriale „Kriminalistai“ jis vaidina jauną turčių, kuris ankstų rytą policijos ištrauktas iš lovos atrodo taip sujauktai, kad rizikuoja būti išbrauktas iš svajonių jaunikių gretų.

Paklaustas apie vaidmenį, G.Šapranauskas juokiasi: „Užverti porą žmonių, sudegini namą, atsikeli su merga, supakuoja mentai – kasdienybė.“

Iš tiesų tai gana artima jo herojui – 31-erių Aleksandrui Bučui, kraštutinių pomėgių šalininkui, persisotinusiam patogiu gyvenimu dideliame name.

G.Šapranauskas priešingai - komforto nelinkęs atsisakyti. Kita vertus, jam patinka ekstremalus laisvalaikis.

„Man nesvetimas visoks „lentų“ sportas – ir jėgos aitvarai, ir snieglentės. Todėl džiaugiuosi nesibaigiančia žiema“, - šypsosi vaikinas iš naujausios „Kriminalistų“ serijos.

Prieš filmavimo kameras jis save išbandė nebe pirmą kartą. Dirbdamas reklamos srityje Gytis prisižiūrėjo įvairių modernių triukų, skraidančių kamerų ir kt. Tačiau kino principu filmuojamas LNK serialas „Kriminalistai“ jam taip pat paliko įspūdį.

„Šis žanras pasistūmėjo į priekį. Jeigu jau galima dėl efekto sudeginti namą, reiškia, perėjome į kitą serialų lygį“, - konstatuoja G. Šapranauskas.

Artimiausioje „Kriminalistų“ serijoje bus ne tik degančių namų, bet ir skęstančių automobilių. Šiurpių nusikaltimų tyrėjus vaidinantys aktoriai Algirdas Dainavičius, Justė Zinkevičiūtė, Simonas Storpirštis atsidurs vidury žiemos ledus plukdančios Neries. Negana to, vienam jų net teks pasinerti į mirtinai šaltą vandenį.

Dar daugiau adrenalino, ekstremalių auksinio jaunimo pomėgių ir detektyvinių galvosūkių – jau šeštadienį 22 val. per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)