Ne veltui sriubos degustacijai buvo pasirinktas viešbutis „Panorama Hotel“, kurio savininkas Osvaldas Markevičius. Pernai negalėjęs atvykti į ceremoniją ir atsiimti „Auksinio svogūno“, jis buvo prisimintas šiais metais. Prieš pietaujant, jam buvo įteiktas apdovanojimas.

Ačiū Arūnui už gerą atmintį“, - padėkojo jis ir pakvietė vaišintis sriuba.

Kadangi šiais metais „Auksiniai svogūnai“ iš LNK persikelia į TV3, daug kas šventės metu bus susiję su skaičiumi. Ceremoniją ves ne tik trys vedėjai, bet ir atlikėjai „susitrejins“. „Jeigu jau dalyvaus Radži, tikrai jų bus trys, o Eugenijus Ostapenko dainuos kartu su žvaigždėmis, iš kurių vienas – Freddie Mercury“, - pasakojo A. Valinskas.

Didelis vaidmuo šiais metais atiteko G. Rusytei. Jai savo kerais teks ne tik vilioti vyrus, kad dalyvautų ceremonijoje, bet ir pasirinkti vieną iš jų, kuriam ištars „Taip“.

„Planuojama, kad V. Šapranauskas pasipirš G. Rusytei, nes taip numatyta scenarijuje. Kaip atsakys, ar atsakys, kaip tikrai, paaiškės balandžio 1 d.“, - intrigavo A. Valinskas. – Mes su Vytautu traukėme burtus, kam pasipiršti, ačiū dievui, iškrito jam. Giedrė traukė burtus, kaip jai atsakyti į piršlybas“.

Šiais metais tradiciškai bus dešimt nominacijų, tokios kaip metų meilužis, šokėjas, naujokas, gyvūnas ir kitos. „Į metų meilužio nominaciją pretenduoja atlikėjas E. Ostapenko. Bijau, kad jeigu jis dalyvaus, V. Šapranauskas su manimi gali likti ant ledo“, - svarstė A. Valinskas.

Pasak jo, tariamasi, kad šiais metais „Auksiniuose svogūnuose“ galėtų dalyvauti Viktoras Uspaskichas: „Pažiūrėsime, ar prokurorai jį paleis, bet išgirdęs, kad renginyje dalyvaus G. Rusytė, Viktoras pažadėjo tikrai atvažiuoti. Yra pasaulyje moterų, dėl kurių galima nusikalsti. Viktoras dėl Giedrės – tikrai“.

G. Rusytę buvęs Kauno meras Vytautas Šustauskas žada atvežti į ceremoniją savo nuosavu taksi automobiliu.

„Paklaustas, koks svarbiausias šio renginio tikslas, A. Valinskas atsakė: „Renginio esmė – šventė ne tik dalinti svogūnus, bet ir nauji humoro metai, kurie atkeliauja balandžio 1 d. Ta proga, kadangi pedagogai šventė streikus, nuo šios datos dvylika dienų moksleiviai galės nevaikščioti į mokyklą. Mes suteiksime tokią teisę, kas pasinaudos, nežinau“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją