Šiuos žmones pažįsta visa Lenkija. Pas juos pasikonsultuoti ir išsiburti eina garsiausi šalies pramogų verslo atstovai, sportininkai ir net politikai. Werbena turi savo televizijos laidą, rašo knygas, o būrėjas Taro kortomis Michalas, nors dar jaunas, jau taip pat spėjo išgarsėti ir Lenkijoje yra labai populiarus televizijose ir internete.

Šie būrėjai sutiko pažvelgti į Lietuvos pramogų verslo žvaigždes ir Taro kortomis išburti, kas jų laukia ateity. Kai kurios Lenkijos būrėjų įžvalgos buvo tokios tikslios, kad turėtų nustebinti ne tik televizijos žiūrovus, bet ir pačias žvaigždes.

Werbena ir Michalas TV3 laidoje ,,Žvaigždžių dešimtukas“ mes kortas ir pranašaus ateitį Natalijai Bunkei, Daivai Tamošiūnaitei, Radžiui, Andriui ir Monikai Šedžiams, Kristinai Brazauskienei, Antanui ir Dainai Bosams, Oksanai Pikul ir Simui Jasaičiui, Ingai ir Aivarui Stumbrams, Džordanai Butkutei, Žilvinui Grigaičiui ir jo žmonai Ellei.

„Ji meluoja“, – tokius žodžius ištars būrėja Werbena apie neseniai išsiskyrusią Nataliją Bunkę. ,,Jis taip pat meluoja. Bet ji meluoja ne todėl, kad nori pasirodyti geresnė, o tam, kad apsisaugotų nuo dar didesnio skausmo. Jei žmonės sužinos tiesą, jai bus dar skaudžiau. Kažkada jis ją labai mylėjo, dabar mažiau. Jai reikėjo, kad jis ja rūpintųsi, jei būtų pasirūpinęs, būtų neišsiskyrę. O tai laida suaugusiems? Jei taip, tada pasakysiu, kodėl jie išsiskyrė, “ – kalbės mesdama kortas būrėja Werbena. Kokią netikėtą Bunkų skyrybų priežastį įvardijo Werbena? Atsakymai - jau šį vakarą.

„Ji labai miela ponia. Šalia jos matau solidų vyriškį, gali būti, kad ji dar kartą ištekės“, – tokius žodžius Werbena pasakė apie Kristiną Brazauskienę.

„Jie labai myli vienas kitą, bet nesutaria dėl vaikų, kuriuos nuolat atidėlioja dėl karjeros. Per artimiausius dvejus metus turėtų jų susilaukti“, – kokiai garsiai Lietuvos porai skirti šie Lenkijos būrėjų žodžiai, sužinosite per TV3, laidoje „Žvaigždžių dešimtukas“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (93)