Laidos pradžioje garsi atlikėja prabils apie studijų metus ir dėstytojų raginimą džiazo mokytis Lietuvoje. Anot jų, šio muzikos žanro geriausia moko mūsų šalyje.

Vedėja Edita Mildažytė pasiteiraus, ar norui būti dainininke įtakos turėjo garsi močiutė, Latvijos aktorė Velta Skurstene. Kalbėdama apie ją moteris prisimins, kokia ji buvo svarbi ne tik latviams, bet ir jos tėčiui.

„Galima sakyti, kad mano tėtis neturėjo savo mamos tiek, kiek turėjo Latvija ar latviai močiutę. Jam trūkdavo dėmesio, meilės <...>“, – atskleis B. Skurstenė-Serdiukė.

Moteris prabils ir apie vaikų, vyro vaidmenį jos gyvenime. Pasirodo, vos tik pagimdžiusi į sceną ji grįžo po dviejų mėnesių.

„Turiu du vaikučius – Antaną ir Anną. Nesakyčiau, kad jie pristabdė, nes aš pakankamai greitai grįžau į sceną – po dviejų mėnesių.

Galėjau tai suderinti, nebuvo problemų to padaryti, tai kodėl gi ne. Jaučiu meilę scenai, muzikai. Jaučiu, kad tai darbas, šventė“, – šypsosis ji.

O ar jos muzikiniams sumanymams pritaria vyras Mykolas? B. Skurstenė-Serdiukė sakys, kad pritaria, nors ir ne visada sutinka su idėjomis.

„Jis tikrai padeda, vaikus prižiūri. Gal ne visada pritaria mano beprotiškoms idėjoms apie dainų leidimą, klipus. Nes sakau, kad noriu, o jis sako, kad kiekvieną kartą noriu klipo. Jis toks sveiko proto. Tačiau palaiko, džiaugiasi, kad šeimai atnešami pinigėliai. Jis ne prieš“, – laidoje „Pas Editą“ kalbės dainininkė.

Laidos vedėja paklaus apie jos ir vyro pažintį, kuri, pasirodo, turi labai smagią priešistorę. Tai, kaip pasakos laidoje B. Skurstenė-Serdiukė, įvyko jai žiemą einant iš prekybos centro.

„Vieną šaltą žiemos dieną ėjau iš „Maximos“ pilnomis rankomis maišų. Gal buvo minus 20. Ėjau ir važiavo toks senas džipukas, kuriame galvojau, kad sėdi berniukas. Sako: „Mergaite, gal jus pavežti? Šalta?“ Galų gale einu, nušalo pirštai ir galvoju, kad šiandien lemta man mirti, tai ir mirsiu. Nuvežė jis mane namo, viskas gerai ir sako: „Gal numeriuką?“ Bet atsakiau, kad ne, nes turiu vyrą, vaikų“, – laidoje kalbės moteris.

Ji prisimins su netikėtai sutiktu prašalaičiu apsikeitusi „Facebook“ paskyromis, kur susitars dėl važiavimo į vakarėlį. O būtent į šią šventę vyko ir jos būsimas vyras Mykolas.

„<...> Atvažiavo, pasiėmė. Tada priekyje sėdėjo būsimas vyras, o šalia jo mergina, aš gale su tuo. Nuvažiavome, bendravome ir pastebėjau, kad jis su ta mergina fainai bendrauja <...> Ir sako: „O, Dieve, čia mano brolis“. Tai jau supratau, kad galima žiūrėti kitaip. Tai jau dešimt metų esame kartu“, – laidoje sakys atlikėja.

Visas pokalbis su B. Skurstene-Serdiuke – Delfi TV laidoje „Pas Editą“, penktadienį 20 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją