Antrasis serialo sezonas neatsitiktinai pristatytas Grybų dvaro arklidėse, į kurį persikels nemažai serialo veiksmo. Čia, žirgų, gamtos ir grožio apsuptyje, suksis dar galingesni aistrų verpetai. Turtingas žirgyno savininkas Ignas (akt. Jurgis Domaševičius) bandys suvilioti gražiąją veterinarijos gydytoją Miglę (akt. Vilija Matačiūnaitė) ir išskirti ją su savo teisėtu vyru Tomu (akt. Vaidotas Valiukevičius – Milanno).

Ant raudono kilimo su žirgais atjojo jauni ir įsimylėję, tačiau gyvenimo vėjų blaškomi Tomas ir Miglė, šių laikų Romeo ir Džuljeta, kuriuos seriale įkūnija populiarūs dainininkai Vilija Matačiūnaitė ir Vaidotas Valiukevičius.

Besiplaikstančia gėlėta suknele ant žirgo pasirodė viena ryškiausių serialo personažų - pikta, bet žavi, godi, bet visuomet nuostabi Milda, be kurios serialo gyvenimas būtų prėskas ir nuobodus. Mildos vaidmenį kuria aktorė Eglė Driukaitė.

Raudonu kilimu žengė ir serialo vyresniosios kartos žiedas – Antanas Šurna, Rimgaudas Karvelis ir Janina Matekonytė. Antanui Šurnai teko spalvingas kieto advokato Algimanto vaidmuo.

Raita ant žirgo atjojo Liusė, serialo širdžių saldintoja ir aistrų malšintoja. Serialo scenaristai Dalios Michelevičiūtės herojai paruošė nelengvą likimą.

Raudonu kilimu atjoję žirgais į arklides žengė aktoriai Jurgis Domaševičius, Andrius Paulavičius, Ramūnas Šimukauskas, Brigita Arsobaitė, Tomas Rinkūnas.

Kūrybinei grupei ir žurnalistams buvo parodytos pirmosios antrojo sezono serijos. Įsimylėjusi jaunuolių pora - Tomas su Migle švenčia savo antrąsias vestuvių metines ir rengiasi ilgam bei laimingam gyvenimui. Tačiau tarp poros artimųjų atsiras norinčių kuo greičiau suardyti šią meilės idilę...

Antrasis serialo „Mano mylimas prieše“ sezonas – jau netrukus per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją