Apie susidariusią situaciją Rimgailė Šliktaitė kalbėjo su laidos „KK2“ komanda.

„Kartais pamuzikuoju namuose. Kadangi gyvenu bute, tai ne visiems patinka – buvo įvykis, kai muzika trukdė kaimynams ir jie iškvietė pareigūnus“, – pasakojo moteris.

Anot jos, atvykę policininkai neturėjo dėl ko prie jos prisikabinti – muzika nebegrojo, o pati Rimgailė ramiai sėdėjo ant sofos ir ruošėsi eiti miegoti.

Moteris neslėpė – ant kaimynų iš pradžių stipriai supyko, tačiau po to santykius pataisė.

„Tai žmonės jauni. Po to radau jų laiškutį, kuriame prašė pritildyti muziką. Kitą dieną nupirkau saldainių, nuėjau atsiprašyti ir susitaikyti. Duris atidarė jauna moteris, saldainius priėmė. Tikiuosi, kad man atleido“, – kalbėjo Rimgailė.

Visa laimė, kad atvykus policijai, Rimgailė jau buvo nusivilkusi savo didžėjės uniformą – renginiuose ji groja pasipuošusi labai atvirais rūbais, beveik nedengiančias abejingų nepaliekančios moters krūtinės.

Karjerą muzikoje Rimgailė Šliktaitė pradėjo neseniai – nusipirko visą reikalingą aparatūrą ir kasdien mokosi, nes svajoja tapti geriausia savo srities specialiste šalyje.

„Mokytis visada yra labai daug ko. Vaikštau į pamokėles, bet ten tiesiog gauni informaciją, kurią po to turi atidirbinėti praktiškai. Niekas už tave neišmoks – yra daug mygtukų, susirenki savo muziką ir ją valdai“, – pasakojo DJ Rimgailė.

Pradedanti muzikantė jau turėjo pirmąjį pasirodymą naktiniame klube. Ypatingai jos programa patinka vyrams. Paklausta apie savo repertuarą, DJ Rimgailė sako, kad jis pritaikytas jaunimui.

„Aš negroju popso, visokių lietuviškų dainų – nebus nei „Juodos orchidėjos“, nei „Karalių pasakos“. Groju tik elektroninę muziką, popsas man nepatinka“, – kategoriškai kalėjo pašnekovė.

Didžėjavimas nėra pirmasis Rimgailės Šliktaitės žingsnis arčiau kultūros. Prieš kelis mėnesius moteris buvo pasukusi į judesio meną – namuose įsirengusi stulpą, ji mokėsi šokti aplink jį.

Laidos ištrauką galite žiūrėti čia: