Šią žinią laidų vedėjas ir visuomenės veikėjas pranešė rugpjūčio 25-ąją, ketvirtadienį.

„Pakėliau dokumentus ir pamačiau, kad jau nuo 2014-ųjų metų – viso 8 metai – kaip dirbu „Žinių radijuje“. Išeinu ne dėl to, kad čia tiek daug praleidau – mes atsisveikinam gražiuoju, be pykčių ir jokie tiltai nėra deginami. Gal mes viena ar kita forma dar bendradarbiausim. Aš išeinu dėl to, kad keliu sparnus, darau savo kanalą – mes turime kanalą Bačiulis ir Ramanauskas, turime komedijos kanalą Algis ir Justas, o mano kanalas bus tiesiog Algis Ramanauskas“, – paskutinės laidos „Greiti pietūs“ metu kalbėjo jos vedėjas.

A. Ramanauskas prasitarė, kad naujas kanalas žiūrovus ir klausytojus pasieks jau rugsėjo mėnesį. Pasak jo, turinys bus panašu į „Žinių radijuje“ kurtą laidą.

„Ačiū visiems klausytojams – aš niekur nedingstu, būsiu pasiekiamas, tik kitose platformose. Laikas kelti sparnus“, – kalbėjo Algis, kuris paskutinės laidos metu kalbino rašytoją, žurnalistą Andrių Užkalnį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)